3 horoskopska znaka koji PREKIDAJU TOKSIČNA PRIJATELJSTVA tijekom Mjesečevog kvadrata Neptuna od 7. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji PREKIDAJU TOKSIČNA PRIJATELJSTVA tijekom Mjesečevog kvadrata Neptuna od 7. februara 2022.

6 veljače, 2022 0 By Admin

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Budući da je ovaj tranzit povezan sa ženskom energijom, vaš poseban pogled na Mjesečev kvadrat Neptuna bit će onaj koji će vas odvesti do prijateljice, samo da biste otkrili da ona ne želi imati ništa s vama iz nekog ili onog razloga. Nažalost, danas jednostavno nije dan kada možete podnijeti negativan zahtjev kao što je ovaj. A možda se čak usudite pitati i zašto.

Dobit ćete nejasno objašnjenje od svog prijatelja zbog čega ćete se osjećati nervozno i ​​uznemireno – niste netko tko dobro podnosi ‘nedovršenost’, a ovaj će prijatelj otići od vas, a da vam nikad ne kaže zašto.

Vaša spasonosna milost danas je vaš vlastiti um i snaga volje: želite mir i dobit ćete ga, čak i ako vas vaš takozvani prijatelj odluči izmamiti duhovima, niotkuda.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Jedna stvar koju možete očekivati ​​tijekom Mjesečevog kvadrata Neptuna je osjećaj da će se svi u vašem neposrednom prostoru upravo okrenuti protiv vas. To nije paranoja. Dapače, čini se da su svi koje poznajete u svom svijetu i uopće ne mare za vas.

Ovo shvaćate ozbiljno i osobno i to je vaša prva pogreška. Svatko je, na ovaj dan, u svojoj glavi. To je samo priroda tranzita i može utjecati na prijateljstva ako pridajemo preveliku važnost malim omalovažanjima ili neoprostivim malim uvredama.

Ljudi su danas samo sirovi, a u vašoj neposrednoj okolini čini se da su svi neraspoloženi. Posvađat ćete se s prijateljem i to će eksplodirati. I osjećat ćete se kao da će završiti…ali nije. To je samo dramatična predstava Mjeseca u kvadratu Neptuna.

Stranice: 1 2