3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 7. do 13. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 7. do 13. februara 2022.

6 veljače, 2022 0 By Admin

S našim Mjesecom u Biku, gdje je ona egzaltirana, mogli bismo doživjeti sjajan tjedan koji je pred nama, posebno u smislu ljubavi i stabilnosti nečije romantične veze budući da Bikom vlada Venera koja je izravno stacionirana krajem siječnja.

Ako ste slobodni, ljubavna buba će vas i dalje moći pogoditi, a poprimit će oblik samoljublja i samopoštovanja. Što bi moglo biti bolje?

Gledamo i tranzit Merkura u Mjesečevom kvadratu. Prošlog tjedna, Merkur je bio izravno postavljen prošli tjedan, što bi nam moglo dati ‘dar za brbljanje’ da tako kažemo, što znači da ćemo se osjećati opušteno s vlastitim riječima i nećemo se bojati da ćemo nekoga uvrijediti, jednostavno zato što smo nešto izrazili pogrešan način.

Sve u svemu, određeni znakovi zodijaka će se dobro ponašati tijekom ovog tjedna, a iako to neće biti “Osvojio sam na lutriji!” vrsta tjedna, sigurno će donijeti svoje bogatstvo.

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 7. do 13. februara 2022.

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Iako se čini očitim da bi vam bilo dobro za vrijeme Mjeseca u Biku, ono što se automatski ne pretpostavlja je koliko ćete dobro proći u svom ljubavnom životu.

Budući da ste vi i vaš partner odlučili podići odnos na novu i bolju razinu, čini se da će vam se svi vaši napori početi isplatiti tijekom ovog tjedna.

Sviđa vam se ideja da govorite istinu i izražavate istinske osjećaje. A sada kada ćete čuti i “njihovu” stranu priče.  Osjećate se toplo i obećavajuće, kao da ste vas dvoje prešli neku vrstu čarobnog praga gdje budućnost izgleda svijetla. I oboje ste spremni ići tamo, zajedno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2