3 horoskopska znaka koji će IMATI NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT za vrijeme Merkura u Jarcu od 4. februara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će IMATI NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT za vrijeme Merkura u Jarcu od 4. februara 2022.:

3 veljače, 2022 0 By Admin

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ono što vas dovodi u poziciju da imate najbolji ljubavni život tijekom Merkura u Jarcu je vaša osobna sposobnost da izdržite sve što vam veza baci.

Nisi se prijavio za laganu vožnju. Znate s čime je došla ova stvar. Stvarni život je ono što dobijete kada postanete par, a s tim znanjem pojačanim Merkurom u Jarčevom udaru snage.

Vi vidite svog partnera kao pravog partnera; oni su tu na duge staze. Ovo putovanje je stvoreno za vas dvoje da se vozite zajedno i ne možete biti sretniji zbog načina na koji su se stvari ispostavile.

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Život vam je dobar tijekom Merkura u Jarcu, a to je zato što se čini da sve između vas i vašeg partnera funkcionira dobro. Oboje ste na istom tragu; to znači da dobro radite zajedno i da se dobro igrate zajedno. Tijekom ovog tranzita, komunikacijski napori se lako razumiju i izražavaju.

Zajedno se ponašate kao dobro podmazan stroj; možete se pobrinuti za sve jer su vam umovi usklađeni. Zajedno služite jednoj svrsi: Uniji. Uživate u tome što ste zajedno i vjerujete u moć Jednog. Kao Jedno, vas dvoje dostižete nove visine u ljubavi i romantici.

Stranice: 1 2