3 horoskopska znaka koji ŽELE LJUBAV KOJU NE MOGU IMATI za vrijeme Mjeseca u Škorpionu od 2. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji ŽELE LJUBAV KOJU NE MOGU IMATI za vrijeme Mjeseca u Škorpionu od 2. februara 2022.

1 veljače, 2022 0 By Admin

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Postoji psihološki razlog zašto jurite za ljubavlju koji se ne može dogoditi; to je zato što stvarno ne želiš da se išta dogodi. Voliš se šaliti, ozbiljno, ali voliš. Uživate u ideji da se zaljubite u nekoga idealnog, ali vaša ljubav prema slobodi daje vam do znanja da od te osobe zapravo ne želite puno više osim da maštate o njoj.

Mjesec u Škorpionu će vam do ušiju osjećati neku udaljenu osobu.

Izdržat ćete udarce onih u svom životu koji vole kritizirati vaše izbore, ali znate na čemu ste – fantaziju. U vašem umu, ako je taj super slatki korejski glumac vrijedan laskanja, neka bude tako. Ta osoba je sva tvoja barem u tvojim mislima.

 

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ponekad se volite zadirkivati ​​idejom da vas osoba kojom ste opsjednuti, na nekoj razini, osjeća ‘negdje’ u svijetu, iako nema pojma tko ste. Ovo je utjecaj Mjeseca u Škorpionu koji vaše snove o ljubavi vodi korak dalje u zemlju fantazija.

Želite to shvatiti ozbiljno. Vjerujete da ako možete voljeti osobu s takve udaljenosti, i tako dobro, da bi vaš susret uživo bio dostojan vatrometa.

Mjesec u Škorpionu čini da mislite da možete imati osobu koju želite, što je pomalo mračno i varljivo jer tu osobu ne možete imati koliko god se trudili.

Stranice: 1 2