3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 31. januara 2022. do 6. februara 2022.

Tri horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 31. siječnja 2022. do 6. veljače 2022. mogu za to okriviti Mjesec u Jarcu, jer započinjemo sezonu Vodenjaka.

S našim Mjesecom u Jarcu, ono što se može činiti kao da će uskoro biti težak tjedan može na kraju biti samo malo grubo.

Energija Jarca ima način da stvari održe stvarnima; i dok je stvarnost možda upravo ono od čega želimo pobjeći tijekom ovog tjedna, bit ćemo sretni što ćemo biti donekle utemeljeni u svim previranjima koja nam se nađu na putu.

Do kraja tjedna radit ćemo s Mjesecom u kvadratu Marsa, s Mjesecom u Ovnu. To može značiti da se naši problemi mogu pogoršavati kako tjedan odmiče.

Možda ćemo samo dočekati vikend sa stavom: “Tako mi je drago da je ovaj tjedan završio!” Glavni problem ovog tjedna: ljudi. Posvuda su!

Do kraja ovog tjedna imamo Mjesečev kvadrat Venere kojem se veselimo, tako da ćemo barem biti u dobroj formi u ljubavnom odjelu.

Ako uspijemo izdržati radni tjedan, možda ćemo samo doživjeti.

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 31. januara 2022. do 6. februara 2022.

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Sve je o tome kako vam svi idu na živce ovaj tjedan. Dat ćete sve od sebe da budete brižni, suosjećajni i super strpljivi prijatelj i pomagač, ali tko god da je to kome pokušavate pomoći bit će potpuno tvrdoglav u svojoj sposobnosti učenja.

U ovom trenutku morate se povući i shvatiti da nije vaša obveza popraviti svijet, čak i ako vidite bolji način.

Vaš najbolji izbor za bolji tjedan ovisit će o vašoj sposobnosti da se odmaknete od potrebe da budete u pravu i da vam se plješće zbog svoje ispravnosti.

Ako želite da vas ljudi razumiju, pokušajte se predstaviti kao njihov prijatelj, a ne kao njihov veliki guru. Nije tvoj posao poučavati svijet, Ovne.

 

Nastavak na idućoj stranici…

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 31. januara 2022. do 6. februara 2022.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top