3 horoskopska znaka koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVI za vrijeme Sunca Trigona Mjeseca od 30 januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVI za vrijeme Sunca Trigona Mjeseca od 30 januara 2022.

29 siječnja, 2022 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Jedan od načina na koji vas Sunce u trigonu s Mjesecom čini sretnim u ljubavi leži u činjenici da ćete tijekom ovog tranzita biti skloni slaganju. Niste raspoloženi da se borite s ljudima, niti želite dokazivati ​​tko je gazda ili tko je u pravu.

Vi samo želite privući ljude koji žele istu vrstu mira kao i vi, i imat ćete puno sreće u tome tijekom ovog tranzita. Možda ćete na kraju morati napraviti izbor jer ste toliko sretni u ljubavi tijekom trigona Sunca na Mjesecu da biste mogli završiti s nekoliko ljudi koji vam lupaju na vrata.

Možda je to ono što želiš. Realnost je da ste vi najatraktivnija osoba u sobi tijekom ovog dana, i gdje god se ta soba nalazila, naći ćete sreću.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Sunčev trigon Mjesec vam donosi sreću u ljubavi, jednostavno zato što vas ovaj tranzit stavlja na pravo mjesto u pravo vrijeme. Koje je pravo mjesto? To je mjesto gdje stvarate.

To znači, ako vam posao dopušta da stvarate, onda ćete naći sreću u ljubavi na radnom mjestu. Ako ste glumac, onda ćete naći sreću u ljubavi u kazalištu.

A ako ste kod kuće i radite na nečemu u umjetnosti, tada će vas vaš partner ovog dana smatrati posebno privlačnim i iskre će letjeti. Dobar je dan u svijetu Lava i poznavajući vas, naći ćete način da ga učinite još boljim. Vi ste od onih koji će uzeti sreću i učiniti da ona raste deseterostruko.

Stranice: 1 2