DNEVNI HOROSKOP za 28. Januar: : OVAJ znak GRIJEŠ, jer RADI SVE za KRIVU OSOBU…

DNEVNI HOROSKOP za 28. Januar: : OVAJ znak GRIJEŠ, jer RADI SVE za KRIVU OSOBU…

27 siječnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Bojite se razočarenja pa ne želite ni krenuti dalje. To nije dobro po vas i to vam neće donijeti sreću. Saberite se i zaboravite probleme iz prošlosti. Krenite hrabro dalje jer sreća prati hrabre.

 

 

ŠKORPIJA

Ne očajavajte nego se primite posla. Propali projekt je iza vas ali to nije razlog za odustajanje od svega. Ako je nešto pošlo po zlu, ne znaći da će opet. Malo više samopouzdanja ne bi vam škodilo, vjerujte u sebe i ono što radite, a uspjeh će jednom doći.

 

 

STRIJELAC

Vama danas treba rame za plakanje, osjećaji su vas preplavili i ne znate što dalje. Dozvolite partneru da vam pomogne, partner vas voli i želi vam pomoći, tko će to učiniti ako ne netko tko vas voli.

 

 

JARAC

Dan za pravo uživanje je pred vama. Sve poslove ste pozavršavali, obaveze sveli na minimum i vrijeme je za odmor. Činite ono što vas je volja, što vam najviše odgovara i ne obazirite se na ništa drugo. Zaslužili ste svoj dan odmora i iskoristite ga.

 

 

VODOLIJA

Vaši kolege na poslu malo vam i zavide jer ste zaslužili ovako provesti radni dan. Nećete se puno naraditi, to će biti nagrada za sve do sada. Iskoristite to i uživajte.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas ćete shvatiti da je ljubav kompromis. Ne možete puno tražiti, a malo davati. Događaj koji će uslijediti danas to će vam dati do znanja. Bilo bi pametno kada bi shvatili poantu toga i tako postupali u budućnosti prema partneru. Sve drugo neće dovesti do ničega dobrog po vas.

Stranice: 1 2