3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 24. do 30 januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 24. do 30 januara 2022.

24 siječnja, 2022 0 By Admin

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ono što vam se događa u glavi ovog tjedna lako se pretvara u stvarnost, a ako ovu misao provedete u djelo, tada možete očekivati ​​nevjerojatno pozitivne i izvodljive rezultate. To je vrsta tjedna u kojem vam se otvaraju vrata; vaši ljudi podržavaju vaše ideje i zahvalni ste na njihovom povjerenju u vas.

Mislite zauzeti njihovo povjerenje i učiniti im čvrsto, ako vjeruju u vas, onda imate još više svrhe: želite ugoditi svojoj skupini podrške pokazujući im od čega ste napravljeni. A od čega si napravljen, Škorpione?

Sazdani ste od velike namjere, visoke inteligencije i želje da zbližite ljude sa zajedničkim ciljem. Uvjerit ćete da vam vodstvo odgovara ovog tjedna.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ponovno ste u sedlu ovog tjedna, Jarac, dok preuzimate kontrolu i postižete rezultate. S toliko žestokih tranzita koji su vam u pomoći, u stanju ste i komunicirati na način da svi ‘shvate’ ono što mislite. A također ste u stanju navesti ljude da rade stvari tamo gdje su se nekada potpuno suprotstavljali onome što imate na umu.

Znate da radite za dobrobit projekta i da ste timski igrač cijelim putem. Ali ste i vođa tog tima i važno vam je imati jasnu viziju i držati se svog integriteta.

I upravo to vam se događa ovaj tjedan, ostajete vjerni svojoj viziji i sve ide prema planu.

Stranice: 1 2