3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom Mjeseca nasuprot Plutona počevši od 22. januara 2022.

3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom Mjeseca nasuprot Plutona počevši od 22. januara 2022.

21 siječnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Nikada se zapravo ne osjećate kao da postoji nešto što ne možete podnijeti. Ali kada je netko drugi umiješan, a oni odlučuju, osjećate se i potlačenim i izvan kontrole. Mjesec nasuprot Plutona preuzima kontrolu iz vaših ruku i ostavlja vas s osjećajem neuroze i zbunjenosti.

Više niste sigurni da uopće poznajete osobu s kojom ste u vezi, a ovo otkriće vas šokira. Odjednom, oni su ti koji upravljaju vama, a vama se to malo ne sviđa.

Pokušat ćete riješiti sve probleme između vas dvoje, a ipak nećete ići nikamo. Zaključno, odlučit ćete da je možda najbolje otići iz ove veze, jer se više osjeća kao problem kontrole, a ne kao romantična situacija.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Način na koji će Mjesec nasuprot Plutona utjecati na vas osobno je u činjenici da će vam podsjetiti na sve što ne možete učiniti. Osjećat ćete se blokirano, nesposobni da se izrazite, a vaš partner se promijenio i više ga ne volite.

Čini se da vaš šarm i glamur više ne utječu na njih, a vi gubite snagu kada je u pitanju čvrsto držanje ove osobe. U jednom trenutku, ta vam je osoba htjela dati svijet, a sada se čini da je sve što želi je izbaciti vas iz svojih života, i to na vrlo pasivno-agresivne načine.

Željeli biste da su već izašli s tim, ali oni su pomalo kukavice i tijekom ovog tranzita u osnovi čekaju da napravite prvi destruktivni potez prema službenom kraju.

Stranice: 1 2