3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom retrogradnog Merkura od 20. januara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom retrogradnog Merkura od 20. januara 2022.

19 siječnja, 2022 0 By Admin

Bik(20. travnja – 20. svibnja)

Retrogradni Merkur uzima običnu situaciju i unosi element nestašluka. Kako to utječe na vas je ovako: imate bivšeg koji vas zapravo nikada nije ostavio na miru.

Stalno vam šalju poruke, a vi ih cijelo vrijeme odbijate, kao i svaki dan. Ali sada kada je Merc kreten ovdje, ovaj bivši će misliti da su ekstra slatki tako što će se pojaviti niotkuda.

Znaju li da ste u novoj vezi? Mogli bi, ali pravo je pitanje “je li ih briga?” Oni ne. Ova osoba je toliko zaljubljena u sebe da ste vi samo pijun u njihovoj igri.

Kao da glume sami sebe, toliko su zaboravljeni u svom znanju (i prihvaćanju) onoga što je stvarno. Izbjegavati, izbjegavati, izbjegavati, ako je moguće. I budi na oprezu.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Premalo prekasno. To je ono što već osjećaš prema ovom svom bivšem, znaš, onom koga si nekad volio, a koji je ispao najbolesnija osoba koju si ikada poznavao.

Retrogradni Merkur je poput šaljivdžije koji želi iskušati vaše strpljenje izvodeći opasne praktične šale s vama.

Dobro da si se toliko promijenio od tih dana; vrlo je teško ikome navući vunu na vaše oči, Blizanci…iako možete očekivati ​​da će se to pokušati tijekom ovog tranzita.

Učini sebi uslugu. Ne prihvaćajte zahtjeve za prijateljstvo od stranaca na vašim platformama društvenih medija. Odustanite od dovođenja novih ljudi na kratko. Velika je šansa da se vaš bivši skriva iza lažnog imena.

Stranice: 1 2