3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU VEZU tijekom Marsovog trga Neptuna od 19. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU VEZU tijekom Marsovog trga Neptuna od 19. januara 2022.

18 siječnja, 2022 0 By Admin

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Jedini razlog zašto ćete se uvući u tajnu ljubavnu vezu je taj što nemate hrabrosti izaći i reći osobi s kojom ste nesretni, I zato što ne osjećate tu osobu s kojim si vrijedan biti iskren.

Drugim riječima, pokrenut ćete tajnu aferu tijekom Marsovog kvadrata Neptuna jer ste umorni od pokušaja s partnerom, a veza je istrunula do te točke da nema komunikacije koja bi je spasila.

Radije ćete biti uhvaćeni nego pokušati spasiti vlastitu vezu, a ta je na vama, Strijelce. Je li to ono što želiš? A ako je tako, krenite.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Suočimo se s tim – vaš trenutni partner vas izluđuje. Više nije u točki u kojoj pričanje o stvarima ne donosi ništa dobro.

Na svoju dugoročnu vezu više ne možete gledati kao na iskupljujuće kvalitete, a ipak se previše bojite da biste je prekinuli. Dakle, da biste se osjećali živim, započnete tajnu aferu s nekim do koga vam nije stalo.

Istina je da se ne radi o ljubavi; radi se o privlačenju pažnje. To je sve što želite je da netko obrati pažnju na vas, da vas pita kako ste i da pokaže interes za ono što radite.

Vaš partner, po vašem mišljenju, misli samo na sebe, a vi ste umorni od toga, Jarac. Mars u kvadratu Neptuna daje vam taj posljednji poticaj, a vi ćete ga odvesti toliko daleko da započnete novu vezu, samo da biste se osjećali živima.

Stranice: 1 2