3 horoskopska znaka koji ŽELE FLERT tijekom dijela sreće u Vagi od 19. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji ŽELE FLERT tijekom dijela sreće u Vagi od 19. januara 2022.

17 siječnja, 2022 0 By Admin

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tako ste blizu potpunog zatvaranja kada su u pitanju ljubav i romansa, i to nije zato što ne volite biti zaljubljeni, već zato što bez obzira s kim se upustite, čini se da se to uvijek pretvori u pre- vrhunska zbrka argumenata i besmislenog brbljanja.

Ne možete se više pridržavati ovakve drame u svom životu. Želite jednostavnost, a tijekom Dijela sreće u Vagi vidjet ćete to sve jasnije.

To je početak, Vodenjače. Ovaj tranzit će izvući vašu potrebu za lakoćom i mirom, ali vam to neće dati. To je ono što trebate donijeti sami, sada kada ste svjesni.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Dio sreće u Vagi tako dobro funkcionira s vašom osobnošću, Ribe, utoliko što se jako trudite da postignete stanje uspjeha… ali što je za vas uspjeh, na duge staze? To je duševni mir. To je ljubav i romantika, ali nije nezrelost i nepromišljena svađa.

Prelazite na novi teritorij; to je vrsta stvari u kojoj ne možete ‘neznati’ stvar nakon što postane stvarna u vašem umu, a ono što je stvarno, i jako vam je na umu je ideja da imate lakši život, s partnerom u njemu koji te ne stresira. Sada kada znate što vam je potrebno, možete ići na to, neustrašivo.

Stranice: 1 2