3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 19. januara 2022.:

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 19. januara 2022.:

17 siječnja, 2022 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Zbog analitičnosti ovog tranzita, Mjesec u Blizancima, moći ćete shvatiti što više ne funkcionira u vašoj romantičnoj vezi i što bi vas dvoje moglo pokrenuti u novu i snažniju verziju vašeg partnerstva.

Naučili ste se malo povući; prije ste mislili da je komunikacija u tome da zauzimate središnje mjesto kako biste držali govore, i nikada niste slušali ništa osim zvuka vlastitog glasa, a sada shvaćate da to neće ništa izliječiti ili popraviti.

Dakle, tijekom Mjeseca u Blizancima, oduševit ćete se svojom iznenadnom željom da konačno poslušate ‘njihovu stranu’. Ono što imaju za reći otvorit će oči i apsolutno će podići odnos na višu razinu razumijevanja i ljubavi.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Bravo za tebe, Djevice, što si poduzela prve korake da svoju vezu učiniš boljom. Mogli biste se duriti i kriviti za sve ‘njih’, ali ste shvatili koliko okrivljavanje druge strane može biti beskorisno. I tako, počeli ste preuzimati odgovornost, a vaš entuzijazam je zarazan.

To je stvar – vaš partner ŽELI da se ovaj odnos poboljša, ali se nekako stide pod vašom čarolijom. Vi ste, očito, dominantna stranka ovdje, i ono što kažete vrijedi.

Vi ste zakon, ali sada ozbiljno shvaćate svoj posao, a s Mjesecom u Blizancima kao svjetlom vodilja, moći ćete svoju vezu pretvoriti u vezu koja je više na liniji romantike, a ne kao partnerstvo koje čine dvoje usamljenih ljudi koji neće ići naprijed. To ćete prilično dobro pokrenuti, a vama će biti više snage za vaš trud.

Stranice: 1 2