PSIHO TEST! Izaberi životinju koja te najviše privlači i OTKRIT ćemo TVOJE PRAVO LICE KOJE KRIJEŠ PRED DRUGIMA!

PSIHO TEST! Izaberi životinju koja te najviše privlači i OTKRIT ćemo TVOJE PRAVO LICE KOJE KRIJEŠ PRED DRUGIMA!

12 siječnja, 2022 0 By Admin

KONJ:

Za vas će mnogi reći kako ste hrabri, snažni, kako se ne bojite nikoga i ničega. Ali, nije sve uvijek kako izgleda i kako se čini. Vaš život nije bio lak i nije lak. Hrabri jeste, ali iza te hrabrosti krije se uplašeno biće. Snažni jeste, ali isto tako krhki i nježni i mogli bi se slomiti u trenu.

Ne bojite se ničega, ali se bojite puno toga. To je samo paravan i podignut zid pred ovim surovim svijetom. Jer, kao da je nekoga briga. Što manje znaju, bolje je. Drugi ne vide ranjivu vašu stranu. Drugi ne vide onu nježnu stranu vašu. Kroz život se borite sami, jer ste tako naučili.

Kad vam je potrebna pomoć bila, malo tko se našao. Morali ste naučiti gaziti sami kroz život. Osim toga, nemate povjerenje u ljude. Mnogi su vas razočarali i izigrali i zato ste na svom putu sami. Ali ste borac bili i ostali i borite se usprkos svemu.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Puno je straha u vama sa kojim se nosite i borite sami. Ne želite taj strah pokazivati drugima. Ne želite pokazati onu ranjivu i nježnu vašu stranu. Mnogi bi se već slomili, al vi ne.

 

LAV:

Vaše lice često krasi osmjeh, ali iza tog osmjeha se krije puno tuge i bola. Osmjeh je samo zaštita i paravan. Duša vam je čista i dobra. Tu divnu osobinu i drugi prepoznaju kod vas. Često vas traže da budete oslonac, traže savjet, povjere vam tajne, traže rame za plakanje.

I vi ste uvijek tu za svakoga kada ste nekome potrebni. Na ljude djelujete smirujuće. Vole provoditi sa vama vrijeme i u vašem društvu. Teško je i iscrpljujuće ponekad izgledati kao da je sve u redu, a nije. Teško je i progovoriti o stvarima koje vas muče, jer zapravo nemate ni kome.

Dok će jedni slušati sa jednim uhom, oni drugi će se tješiti sa vašom mukom, jer nije samo njima teško. Nije vam lako izgledati kao da je sve u redu, ali lakše je nego doživjet nova razočaranja i povrede od ljudi. Svejedno ne tonete duhom. Iako postoje trenutci kada se prepustite i mislite da više nemate snage i ne možete dalje.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Ali onda inat proradi u vama koji vam ne dozvoljava da potonete i slomite se. Vjerujete da će vam se vaša dobrota jednom vratiti. Nada je ponekad sve što imamo, ali ako izgubimo nadu, izgubit ćemo i sebe.

Stranice: 1 2