PSIHO TEST! Izaberi životinju koja te najviše privlači i OTKRIT ćemo TVOJE PRAVO LICE KOJE KRIJEŠ PRED DRUGIMA!

Psiho testovi su usko povezani sa emotivnim stanjem čovjeka. Stručnjaci na osnovu ovakvih psiho testova, ponekad do zadnjeg detalja mogu opisati karakter svakog čovjeka…

 

MEDVED:

Vaša odlika je hrabrost, samouvjerenost i inteligencija. Vrlo ste pažljivi pri donošenju odluka. Prije nego donesete neku odluku, ako treba i nekoliko dana razmišljate. Često ste u pravu i rijetko griješite. Osim kada je ljubav u pitanju. Tada češće slušate srce nego glas razuma.

Pažljivi ste pri odabiru partnera. Ne želite površne veze ili tajne veze. Želite osobu na koju ćete se moći osloniti i koja će vam pružiti istinsku ljubav. Osim toga, ne želite da vas partner mijenja, jer time biste izgubili sebe. I ne želite se mijenjati zbog nikoga. Svijesni ste svojih i vrlina i mana, ali sve je to dio vas i sve ste to vi. Ne postoji savršeno biće. Svi su satkani i od mana i vrlina.

Upravo zato vi prihvaćate različitosti ljudi bez osuda, ali isto tako želite i da vas prihvate sa svim vrlinama i manama. Volite život i bojite se starosti. Uzimate maksimum od života. Prilike rijetko propuštate. U pravilu ne žalite za ničim. Jednostavno postoje stvari sa kojima se ponosite i sa kojima se ne ponosite.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Čak bi neke greške, ako se mogu nazvati greškama, opet ponovili. Ne bojite se rizika, ali ne ulazite svijesno u situacije u kojima već prethodno znate da nećete uspjeti. Ali, iza te hrabre, neustrašive i samouvjerene osobe, krije se i nježno i krhko biće, samo tu vašu stranu ne zna nitko ili gotovo nitko.

 

Nastavak na idućoj stranici…

PSIHO TEST! Izaberi životinju koja te najviše privlači i OTKRIT ćemo TVOJE PRAVO LICE KOJE KRIJEŠ PRED DRUGIMA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top