3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 10. do 16. januara – jednom izgovoreno ne može se više povući!

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 10. do 16. januara – jednom izgovoreno ne može se više povući!

10 siječnja, 2022 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj tjedan zatvorit ćete vrata pred dobrom prilikom koja vam se ukazala. Ponosan si, Rak. Dođeš na pamet da si u svemu u pravu, a onda igraš ulogu Učitelja, “bacajući” sve koje poznaješ pod autobus.

Ovaj ste tjedan na ozbiljnom izletu ega i namjeravate maknuti ljude s puta. Vaš nedostatak oprosta će nekoga duboko povrijediti ovog tjedna, a to nas vraća na izvorne izjave date gore – što date, to i dobijete.

Povrijedit ćete nekoga i osjećat ćete se jako loše zbog toga, ali hoće li to završiti stvari? Hoće li to biti mir za vas? Ne. Vi ste prijatelj koji prekida prijateljstva, i bez obzira na to volite li taj opis ili ne, vaši bivši prijatelji će se složiti.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Radite s Mjesečevim kvadratom Venerom i Polumjesecom u Ovnu, a kada se ti svjetovi sudare u znaku Djevice. To znači da nećete biti samo oštri u riječima i gestama, već ćete na kraju i potpuno odustati.

A ovo bacanje ručnika? Bit će to s vašim partnerom. Tako je. Imali ste to, i iako nećete učiniti ništa da vam bude bolje, vi i vaš partner ste zajedno na zadnjim nogama.

Nećeš ih ostaviti, previše si uložio u ovo; međutim, emocionalno, i ti si vani. Toliko toga osoba može podnijeti, a vi ste došli do te točke u svom ljubavnom odnosu. Ponosni ste vlasnik riječi: “Nije me briga.”

Stranice: 1 2