3 horoskopska znaka koji KOJI OPRAŠTAJU SVOJIM NEPRIJATELJIMA tijekom konjunkture Merkura sa Saturnom od 8. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji KOJI OPRAŠTAJU SVOJIM NEPRIJATELJIMA tijekom konjunkture Merkura sa Saturnom od 8. januara 2022.:

7 siječnja, 2022 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ne može se svaki znak pohvaliti idejom da zapravo čak i ima neprijatelja, ali ne činite ništa malo, Lav, i s godinama su se neprijatelji formirali. Što možeš učiniti? U vašem umu uvijek ste u pravu, a kada netko to ne vidi na vaš način, skloni ste ga okončati.

Voliš ljudima govoriti čudne floskule poput: “Mrtav si za mene.” Vaše ponašanje vas je dovelo u nevolje i imali ste posla s ljudima koji su vas nadvladali.

Konjukcija Merkura Saturn vam omogućuje da vidite da ništa ne dobivate držeći se ovog stava “JA SVE POBJEĐUJEM, TI GUBIŠ JER SI LOŠ.” Vrijeme je da oprostiš svojim neprijateljima, Lave. Više ne zaslužuju vašu pažnju.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Konjukcija Merkura sa Saturnom postavlja vas iznad drugih, u vašem umu, i iskreno, to je najbolje mjesto za biti. Sigurno možete pokazati suosjećanje, i to je ono što vas je prije tako davno dovelo u nevolje…pokazali ste ranjivost i ljubav prema nekome tko je to srušio na zemlju, a sada ste postali tvrdi, žuljeviti, više niste voljni igrati pošteno .

Ali je li vam ovo upalilo ili vas je samo izoliralo?

Jedini način da napredujete je ostaviti bol iza sebe, a jedini način da to učinite je da oprostite svojim neprijateljima.

Nikada se ne radi o tome da ih pustite s kuke, i o tome da više ne žele nositi teret svog smeća. Oprostite im i oslobodite svoj um.

Stranice: 1 2