3 horoskopska znaka koji će imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT za vrijeme mladog Mjeseca u Jarcu od 7. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT za vrijeme mladog Mjeseca u Jarcu od 7. januara 2022.:

7 siječnja, 2022 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Za vrijeme mladog Mjeseca u Jarcu, imat ćete jedno na umu: osigurajte vezu! Iako to zvuči pomalo očajno, to je zapravo prilično racionalna misao, a to je ono što dobivate s Jarcem tranzitnom racionalnošću i realističnim očekivanjima.

Dobro je držati to stvarnim, a vi i vaš partner planirate to učiniti. Znate što čini vaš ljubavni život dobrim, a to je dobar s…, sjajan razgovor i beskrajno suosjećanje jedno prema drugome.

Godinu ćete započeti tako dobro, Bik, i vaš će ljubavni život imati velike koristi od toga. Ako ste samac Bik, možete birati koga želite u svom životu, uglavnom zato što vam ovaj tranzit neće natjerati da odaberete pogrešne ljude. Želite dobre ljude od povjerenja u svom svijetu, a sada je vrijeme da ih privučete.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Želite se riješiti sve energije iz 2021., a u tome ćete biti vrlo uspješni za vrijeme mladog Mjeseca u Jarcu. Pogreške iz prošlosti? Gotovo, nestalo, zbogom. Ti si sretnik ako u životu imaš nekoga koga voliš, može samo biti bolje.

Ako ste slobodni, konačno ste na mjestu gdje sve što možete učiniti je privući pravu osobu k sebi. Pametan si, sposoban i otporan. Ono što ste prošli u prošlosti doprinosi vašem oklopu i vašoj sposobnosti da razlučite što je ispravno, a što loše u vezi.

Za to vrijeme možete očekivati ​​da ćete lijepo komunicirati u ljubavi, intimnosti i prijateljstvu. Ovo je tranzit koji vam otkriva sve što imate i sve o čemu možete sanjati. Sva pozitiva, sve do kuće.

Stranice: 1 2