3 horoskopska znaka koji će PRESTATI VOLJETI BIVŠEG tijekom Merkura u konjukciji Venere od 7. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će PRESTATI VOLJETI BIVŠEG tijekom Merkura u konjukciji Venere od 7. januara 2022.

6 siječnja, 2022 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Vrijeme je da se prepustite i konačno ste spremni. Vaš bivši, koji je bio tako veliki dio vašeg života, također je zauzeo sav prostor u vašoj psihi i zbog toga se počinjete osjećati oštećeno. Dovoljno.

Ako skenirate svoju emocionalnu mrežu, otkrit ćete da tu osobu više niti ne volite i da ste trčali rutinski.

To znači da ste jednostavno navikli voljeti ovog bivšeg, žaliti se na njih, kriviti ih za svjetske probleme i u biti živjeti svoj život u nekakvom nepostojećem dijalogu s njima…ali osjećate li stvarno nešto za njih, ili je ovo samo tvoja rutina?

Merkurova konjunkcija Venera bljeska svjetlom na ovo, i konačno sada možete vidjeti da ih više ne volite. Niti te briga.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Prošli su dani vina i ruža, što se tiče tog jednog bivšeg. Naravno, prekinuli ste prije milijun godina, ali nikada niste bili sigurni jeste li spremni zapravo ga pustiti.

Voljeli ste ovu osobu unatoč činjenici da ona ne želi ništa s vama, niti će ikada. I, ako to nije dovoljno goriva za bol u srcu, rekli su ti u lice da te ne vole.

Pa, zašto si sve ovo vrijeme držao baklju za ovu osobu? A onda te, bam, pogodi. Merkur u konjunkciji Venera vas pogađa. Presuda je u: Nema više ljubavi prema bivšem. Više ih ne volite, a ironično, ovo otvara vrata za ekstazu.

Stranice: 1 2