3 horoskopska znaka koji će nekim OSOBAMA KOJE VOLE REĆI ZBOGOM tijekom Mjeseca u konjunkciji Marsa počevši od 7. januara: 

3 horoskopska znaka koji će nekim OSOBAMA KOJE VOLE REĆI ZBOGOM tijekom Mjeseca u konjunkciji Marsa počevši od 7. januara: 

5 siječnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ovo je bila vrlo teška godina za vas u smislu osobnih odnosa i gubitaka. Svemir vas želi umotati u topli pokrivač ljubavi i reći vam da će sve biti u redu, a s Mjesečevom konjunkcijom Marsom, možda ćete se osjećati kao da kolebate na rubu.

Ono što postaje očito je da ste zapeli i da se morate odlijepiti  u ovoj godini.

Uspomenu na osobu koju ste voljeli možete nositi sa sobom, zauvijek, ali morate obratiti pažnju i na svoj život.

Vratite se na svijet, Vaga, i započnite svoj novi početak opraštanjem od nekoga koga volite.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Volio si nekoga, i dok za njega u tvom srcu još uvijek gori, znaš da više ne možeš podnijeti teret ljubavi prema njemu; previše boli.

Mjesečeva konjunkcija Mars dolazi do vas, ali ovdje nije nikakvo iznenađenje i na neki način vas izaziva da učinite ono što već neko vrijeme znate da morate učiniti.

Morate raskinuti i reći zbogom. Oni će živjeti svoj život sami, bez vas, a isto vrijedi i za vas.

Ova osoba više nije dio vašeg života, Strijelce, i iako je možda volite zauvijek, ona vam se UOPĆE ne sviđa, a najgore je što joj se vi sviđate još manje. Više nije suđeno, a definitivno je vrijeme da se mentalno i emocionalno oprostite od njih.

Stranice: 1 2