3 horoskopska znaka kojima će JANUAR 2022. biti SJAJAN mjesec

3 horoskopska znaka kojima će JANUAR 2022. biti SJAJAN mjesec

3 siječnja, 2022 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Pa, željeli ste ući u novu godinu izgledajući i osjećajući se najbolje, ali niste znali da ste upravo na putu da postanete ‘Zlatica loptice’.

Fizički rad koji ste obavili na sebi prošle godine počinje se očitovati, a vi ćete pokupiti tonu pažnje koju ćete dobiti.

Vi ste savršen primjer kako se prava osoba može nositi s pogrešnim utjecajima, poput retrogradne Venere. Dok su sve oči uprte u vas, vi ćete se sashay shantay kroz njihove svjetove, hvatajući sve velike komplimente koje možete dobiti.

Hej, nije svaki mjesec onaj u kojem možete reći da vas svi vole i žele, pa ako je siječanj vaš mjesec da živite život, onda ga ponesite. Siječanj pripada Lavu.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Drago vam je što ste ovu stvar ponovno pokrenuli. Prošla vam je godina učinila svoj danak, i iako je sve ispalo relativno dobro, osjećali ste da vam je dosta i da ste spremni krenuti dalje. Dolazi siječanj, zreo i sočan s retrogradnom Venerom, a ako bi to trebalo utjecati na vaš ljubavni život, pustite to.

Što god, tvoj je stav. Mislite da će vaš ljubavni život ostati jak, ako ne i donekle kompromitovan, ali trenutno se zapravo ne bavite ljubavlju i romantikom. Samo ste sretni što znate da vaš partner ne uništava sve za što ste se toliko trudili.

Ali vaša glava je u igri, a ta igra je posao; dolje si zbog posla, ljubav može čekati, ima novca za zaraditi, i goshdarnit, ti ćeš to uspjeti.

Stranice: 1 2