3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI VJERA U LJUBAV tijekom Merkura u konjukciji Venere od 03. januara 2022.

3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI VJERA U LJUBAV tijekom Merkura u konjukciji Venere od 03. januara 2022.

2 siječnja, 2022 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Merkur u konjunkciji Venera golica vaš gumb za radoznalost i natjerat će vas da tražite ljubav starog prijatelja/ljubavnika tijekom ovog tjedna. Osjećate se kao da ste potpuno izgubili vjeru u ljubav, ali još niste sasvim spremni baciti se na ručnik.

Želiš još jednu priliku, i iako se osjećaš cinično zbog cijele stvari, želiš vidjeti može li se nešto cool dogoditi između tebe i ovog tvog starog prijatelja.

Lijepa stvar je da da, to se apsolutno može i dogodit će se. Na ljubav više ne morate gledati kao na ‘neprijateljski logor’. Ako želite imati ljubav u svom životu, onda otvorite oči i primijetite što se događa ispred njih. Ljubav je ovdje, Škorpione.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Vjerojatno se smijete ideji da ste vi jedan od znakova odabranih da vam se vrati vjera u ljubav, jer je vaša vjera toliko beznadno nagažena da vam je gotovo nemoguće pomisliti da će se išta dobro dogoditi.

Davno ste izgubili vjeru i nemate ništa protiv. Naravno, poželjeli biste da vaš ljubavni život bude idealan i fantastičan, ali ispao je dosadan i beskrajno opterećujući.

Međutim, Merkur u konjunkciji s Venerom će vam dati posljednju priliku za ljubav. To bi, međutim, od vas zahtijevalo da napustite vezu u kojoj ste trenutno, što bi moglo biti teško izvedivo, ali ljubav JE tu, Jarac…i vi to znate.

Ovo bi mogla biti upravo stvar u koju možete vjerovati sada kada je Nova godina skoro tu.

Stranice: 1 2