Horoskopski znakovi koji se VRAĆAJU BIVŠEM tijekom Mjesečevog trigona Venere od 01. januara 2022.

Horoskopski znakovi koji se VRAĆAJU BIVŠEM tijekom Mjesečevog trigona Venere od 01. januara 2022.

31 prosinca, 2021 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Reći ćete sebi da se vraćate s bivšim jer vam ga je žao; nikako ne možeš sebi priznati da ga želiš ti, a ne obrnuto. Naravno, vaš bivši vas želi, ali vas želi potpuno pojesti, i zato niste zajedno u tom svojstvu.

Ali postojala je takva kemija! Nekako ste voljeli tu osobu, ali ste s vremenom prepoznali da je ovaj odnos bio samo suovisnost.

Bila je to bolesna veza koja vas je toliko puta srušila, a opet, još uvijek žudite za pažnjom i privrženošću ove osobe. Jesi li mazohista, Bik? Zašto stalno birate partnere koji vas isušuju, kao da su nekakvi psihički vampiri?

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

U iskušenju ste da se vratite bivšem, ali znate da bi to bila najgora pogreška u vašem životu. Trenutno ste s nekim. Vidjeti svog bivšeg vrhunac je nekul, a opet ste u iskušenju.

Možda samo želite da vas ta osoba sasluša. Na način na koji su to radili kada ste se osjećali potišteno ili depresivno. Ovaj tvoj bivši je pružio neke divne kvalitete. To su kvalitete koje kao da ne nalazite kod svog sadašnjeg partnera.

Ali to ćete romantizirati do točke u kojoj smatrate da biste se trebali sastati s njima. Totalna greška. Probudi se, Blizanci! Nemojte se vraćati svom bivšem, čak i ako su dobar slušatelj, oni vam NE štite leđa i neće ostati u blizini da vam budu prijatelj.

Stranice: 1 2