3 horoskopska znaka koji PREKIDAJU VEZE SA TOKSIČNIM ČLANOVIMA OBITELJI tijekom Mjeseca nasuprot Neptuna od 31. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji PREKIDAJU VEZE SA TOKSIČNIM ČLANOVIMA OBITELJI tijekom Mjeseca nasuprot Neptuna od 31. decembra 2021.

30 prosinca, 2021 0 By Admin

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Da, obitelj dolazi, a to znači da ćete biti u obrani cijelu večer. Znate da dolazi – uvrede, lukavi prijedlozi vašeg neuspjeha i neizbježno zabijanje noža u leđa.

Mjesec nasuprot Neptunu čini ovo okupljanje noći za pamćenje, u smislu toksičnog otpada u obliku osobe. O da, zapravo znaš gdje ovo ide.

Najprije slijede uvrede, zatim dramatične ludorije, pa plač. Kakva sapunica. A onda vas pogodi: zašto se truditi da ovo ponovite? Znate tko je vođa ove otrovne drame; nema potrebe nastaviti s njima. Prekinite to i ne dopustite da vam se to ponovi.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Ne postoji ništa što volite više od obitelji i dobrih provoda s ljudima koje volite. Sve dok, naravno, stric Toxic ne navrati da održi predavanje o tome kako svi u ovoj obitelji nisu jednaki; neki su zlatni darovi s nebesa, a neki su pakleni psi rasipnici koji postoje samo da bi protraćili svoje živote.

Kome ovo treba? Uvijek je taj jedan član obitelji, onaj otrovan, koji osjeća potrebu da se svima baci na glavu. Možda je vrijeme da odbacite ovu osobu dovraga.

Mjesec nasuprot Neptunu će potaknuti kraj, a vi biste trebali slušati. Ne postoji više ništa u vezi s ovom osobom, tetom Otrovom, što bi vrijedilo slušati. Oni daju samo presude i verbalne kazne i ne samo da im je to jako dosadno. Oni su sto posto u krivu. Cijelo vrijeme!

Stranice: 1 2