3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI BIVŠEG za vrijeme Mjeseca u Vagi od 31. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI BIVŠEG za vrijeme Mjeseca u Vagi od 31. decembra 2021.

30 prosinca, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Mjesec u Vagi radi na vašem posljednjem živcu, Rak, i svaki put kada pomislite na svog bivšeg, osjećate se rastrgano. S jedne strane, želiš im trčati natrag u zagrljaj, a s druge strane, ne možeš podnijeti ovu osobu i radije bi pojeo vlastitu očnu jabučicu prije nego što se vratiš toj osobi i svemu za što se zalaže.

Pa, Rak, sad je ili nikad, a ti moraš donijeti čvrstu odluku. Budući da ta osoba NIJE u vašem životu, zašto se truditi pretvarati je u takvu zvijezdu, pogotovo kada znate da ima moć da vas uništi? Ne preostaje vam više vremena da počastite osobu koja vas obeščašćuje!

Probudite se i počnite živjeti u sadašnjosti. Ovdje je sigurno i zdravo, a u blizini nema bivših koji bi vas uznemirili.

 

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Malo ste mješoviti, zar ne, Vaga? Čini se da imate sve zajedno, ali nitko zapravo ne zna što se događa u vašoj glavi, zar ne? Jedna od stvari koju pokušavate zadržati privatno je vaša tajna žudnja za nekim koga ste nekada voljeli, za nekim tko vam je učinio krivo i ostavio vas hladnim.

Mjesec u Vagi čini da to jasno vidite; nisu vrijedni svega što ste uložili u očuvanje njihova sjećanja. Kao da si postao čuvar groba; ova osoba ne napušta vaš um i donosite joj cvijeće za sjećanje, svakodnevno.

On je živo biće koje ne želi ništa s tobom, a ti se zbog toga mučiš cijeli život. Prebolite ih, Vaga! Učinite sebi solidno.

Stranice: 1 2