Tri horoskopska znaka koji če biti apsolutno odlučni da NE oproste svom bivšem tijekom Saturnovog kvadrata Jupitera od 29. decembra 2021.

Tri horoskopska znaka koji če biti apsolutno odlučni da NE oproste svom bivšem tijekom Saturnovog kvadrata Jupitera od 29. decembra 2021.

28 prosinca, 2021 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Oprost? Naravno, pristajete. Ali opet, već ste bili ovim putem. Čini se da stvar oprosta nema veliku težinu, ne u stvarnom svijetu. Oprostili ste bivšem, a što vam je bivši učinio zauzvrat? Još su ti pogoršali život.

Ah, taj oprost, takvo olakšanje, NE. Radije bi samo saznao istinu i sklonio je u taj svoj mentalni prostor gdje čuvaš stara, loša sjećanja. Ova osoba ne zaslužuje oprost. Ono što im stvarno treba je terapija, psihijatrija, wellness plan. Oprost je za njih riječ, a oni su vam dokazali da je ta riječ besmislena, pa zašto se mučiti?

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Odbiti oprostiti svom bivšem? Dobro za tebe. Uostalom, ako osoba odbije oprostiti, ne bi li to bio njezin izbor? Samo vi znate kroz što ste prošli tijekom te veze, a Saturn u kvadratu s Jupiterom ima način da se prisjetite ovog horor showa u živoj boji. Oprostiti – zbog čega?

Kako bi netko drugi mogao biti zadovoljan tvojom sposobnošću da budeš tako pun ljubavi i dobroćudan? Ah, pusti me. Odbijate oprostiti svom bivšem jer je vaš bivši bio kreten i nije na vama da im date nekakvo oprost. To je njihov problem.

Ako žele oprost, neka ga pronađu u svojim srcima i učine sve što je potrebno. Što se tebe tiče, ti si vani. Davno si otišao iz ove emisije gluposti.

Stranice: 1 2