3 horoskopska znaka koji NE ŽELE RAZGOVARATI O LJUBAVI za vrijeme Merkurovog trigona Urana 29. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji NE ŽELE RAZGOVARATI O LJUBAVI za vrijeme Merkurovog trigona Urana 29. decembra 2021.

28 prosinca, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Oh, ne opet ta tema. Ne želiš pričati o ljubavi. Vaš osjećaj je: “To je ljubav, OK?” Osjećate se kao da ne želite da vas kontrolira neki dizajn koji je netko drugi smislio za vas, odnosno vaš partner.

Oni žele razgovarati, ti ne. Zašto, o, zašto mora ići dalje, posebno tijekom Merkura u trigonu Urana, kada vam se um vrti od tajanstvenih ideja, a vaši kreativni porivi su na vrhuncu svih vremena? Spremite se sada, Vaga, jer se od vas traži da se barem pretvarate da slušate.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Merkur Trigon Uran je poput sna inovatora. A to si ti, Jarac. Vi ste osoba koja sanja velike i fino ugađa koja sanja usput…to je sve dok netko u vašem životu ne zatraži pažnju.

Obično ste presretni da pridajete tu pažnju, ali s vremena na vrijeme stvarno samo želite biti sami i boraviti u vlastitom ludilu/geniju. Možda je vrijeme da ovo provjerite s kišom, jer nećete dobiti tu pauzu.

Trenutno ne želiš pričati o ljubavi. Ne želite razgovarati o tome što nije u redu sa svijetom, ili politikom, ili kako agavin sirup ima nisku glikemijsku vrijednost… samo želite učiniti vi. Zar se Jarac ovdje ne može odmoriti? ne.

Stranice: 1 2