VAGA – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! – Zvijezde imaju SJAJNE VIJESTI!

VAGA – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! – Zvijezde imaju SJAJNE VIJESTI!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Horoskop za samce Vaga

Venera zvjezdanih očiju, vaš vladar, putuje retrogradno u tjeranom Jarcu na početku godine, pa ćete htjeti obratiti vrlo veliku pozornost na romantične poteze koje sada činite. Bilo koji pogrešan korak napravljen tijekom ovog retrogradnog razdoblja često je predodređen da se iznova i iznova ponavlja. To bi moglo biti izuzetno bolno za ostatak godine i dalje.

Ako želite premostiti slom srca i želite malo uzbuđenja (ili ometanja) u svom ljubavnom životu ovog ljeta, dobit ćete dobru dozu toga od vatrenog Ovna. Ljubav je strastvena i spontana kada se Venera udruži s vatrenim znakom Ovna početkom svibnja, a neznanje što bi moglo doći može dovesti do vrlo vrućih veza! Sada zapravo ne tražite dugoročnu obvezu. Pa čak i ako se pojavi prava osoba, možda je nećete prepoznati kao “onu”.

Nove veze se lako mogu uspostaviti pod mladim mjesecom u vašem šarmantnom, milostivom znaku pred kraj rujna. Jer bi život trebao teći prema rasporedu, a čini se da je sve u redu sa svijetom. Kakav sjajan trenutak za uvođenje ljubavi u jednadžbu, zar ne? Čak i ako ste spremni uvesti ljubav natrag u svoj život, samo pazite da ne poremetite pažljivu ravnotežu na kojoj ste se toliko trudili postići. Pažljivo odvažite svoje mogućnosti. Ako je ostati sam još malo vrijedan propuštanja dobre romantične prilike, ne ustručavajte se napraviti izbor koji je pravi za vas.

 

Horoskop za novac i karijeru Vaga

Novac i sreća često su usko povezani (pogledajte koliko ljudi igra lutriju!). A gledajući planet Jupiter ove godine, možemo dobiti uvid u to koliko biste mogli imati sreće sa svojim financijama. Dok započinjete godinu u partnerstvu s inspirativnim Ribama, puno vaše financijske sreće je povezano s tim koliko ste spremni dati drugima. Kako kažu, kada nekome date dolar, vratit ćete ga deset puta. A ovu teoriju valja imati na umu tijekom ovog dobrotvornog partnerstva.

Sretna konjunkcija Venera-Jupiter krajem travnja potiče vas da iskoristite sve financijske ponude koje vam se nađu, a i sada će biti povećana vjerojatnost da povećate svoje bogatstvo. Ovaj sretni tranzit potiče vas da ne dovodite u pitanje postati iznenadni korisnik velike svote novca ili je neočekivano osvojiti. Umjesto da pitate “zašto ja?” pitajte “zašto ne ja?”

Naravno, znate da je Venera, vaša matična planeta, božica novca kao i ljubavi, a kada se udruži s Bikom, drugim znakom kojim vlada, krajem svibnja, vaše vještine upravljanja novcem trebale bi biti na vrhuncu . Dugoročna ulaganja imat će prednost u odnosu na kratkoročnu želju za zaradom, a bit će važno povući karijerne poteze koji mogu pružiti sigurnost sebi i svojoj obitelji umjesto da razmišljate samo o novčanoj vrijednosti napredovanja, preseljenja i sl. na.

Stranice: 1 2