RAK – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Zvijezde će vas voljeti tijekom cijele godine, a otkrivamo vam i kako!

RAK – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Zvijezde će vas voljeti tijekom cijele godine, a otkrivamo vam i kako!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Horoskop za samce za rak

Asteroid Psyche se odnosi na dušu i um u vašoj ljubavnoj jednadžbi i ima suptilan. Ali značajan pozadinski učinak na vaš ljubavni život tijekom cijele godine. Dok Psiha provodi siječanj do kraja kolovoza u praktičnom zemaljskom znaku Djevica, tražite nekoga tko se ne boji uključiti se i pomoći u svemu što vam se događa u životu. Ako ste samohrani roditelj, možda tražite partnera koji je spreman uskočiti 100 posto i pomoći s djecom. Ako se bavite kućnim popravkom, vaš bi idealan partner mogao biti kolega majstor. Spremni ste zaprljati ruke i uzvratiti uslugu, naravno, ali ta će osoba morati dokazati svoju vrijednost prije nego što je smatrate dugotrajnim romantičnim materijalom i uzvratite joj.

Romantična Venera, vladarica ljubavi i romantike, veći dio mjeseca svibnja je u vatrenom Ovnu, pozivajući vas da izađete iz svoje ljušture i učinite nešto. Ova vas agresivna energija potiče da budete pokretač i preuzmete kontrolu nad svojim ljubavnim životom. Možda vam nije ugodno u ovoj dominantnoj ulozi, Raku, ali u tome je i poanta. Ako ono što ste radili u posljednje vrijeme radi, nemojte to mijenjati. Ali za Rakove koji žele malo začiniti stvari, ovaj tranzit naprijed može vam dati poticaj samopouzdanja koji vam je potreban za prvi korak.

Krajem listopada postoji tajanstveni mjesec – mlad mjesec u ispitivanju Škorpiona – zbog kojeg ste izuzetno znatiželjni za nekoga tko voli čuvati tajne. Intrigantno je nemogućnost saznanja ništa o njima na društvenim mrežama. Iskoristite sve resurse koji su vam na raspolaganju kako biste zadovoljili svoju znatiželju. Ono što otkrijete moglo bi ili ne mora biti ono što ste očekivali, ali barem ćete znati.

 

Horoskop za novac i karijeru za rak

Venera, božica ljubavi, također vlada novcem, a jedan od njezinih najudobnijih smještaja je kada je nekoliko tjedana u paru s financijski nadarenim Bikom počevši od kraja svibnja. Puno vaše tjeskobe u vezi s vašom novčanom situacijom može se početi raspršivati ​​sada kako stječete resurse i znanje kako biste zaradili više novca ili bolje upravljali onim što imate. Raditi sporim i postojanim tempom na akumuliranju bogatstva sada je naglašeno, Rak, pa će strpljenje biti ključno.

Eksperimentalni Uran također putuje s Bikom tijekom cijele godine, što vam daje dopuštenje da financijski malo promijenite stvari. Bit će neizbježan sukob između novih ideja i želje da im se pristupi oprezno, što bi moglo uzrokovati da propustite neke dobre prilike. Ipak, ova energija govori da je to u redu. Prije nego što napravite bilo kakve velike financijske poteze ove godine, morate se osjećati ugodno s njima. Zatim, krajem kolovoza, imate priliku pregledati i ponovno procijeniti svoje izbore kada Uran krene retrogradno kroz ostatak godine. Jesu li vam se potezi isplatili ili vam je prije bilo bolje? Retrospektiva je 20/20. Nemojte se zamjeriti zbog loših ulaganja, pogotovo jer vjerojatno imate dovoljno vremena da nadoknadite svoje gubitke.

Odlučan, ambiciozni Saturn i ove godine surađuje s buntovnim Vodenjakom, pa kada razmišljate izvan okvira, možete imati veliki uspjeh. Planovi koje sanjate neće uvijek biti popularni ili prihvaćeni, ali kada budu, izbacite ih iz parka. Ove godine možete iskoristiti svoje jedinstveno gledište popunjavanjem niše koju nitko drugi ne može. Kada se u vašem životopisu navode vještine koje nitko drugi nema, neće biti teško pronaći novi posao ili se popeti više na trenutačnom. Ako naziv posla već ne postoji za vaš skup vještina, kreirajte ga. Vi ste traženi i trebali biste dobiti naknadu za to. Nemojte se kratko prodavati.

Stranice: 1 2