LAV – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! -Zvijezde su na vašoj strani i usrećit će vas kao nikad!

LAV – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! -Zvijezde su na vašoj strani i usrećit će vas kao nikad!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Horoskop za Lav za samce

Intenzivna muška energija Marsa provodi vrijeme u avanturističkom Strijelcu veći dio siječnja, donoseći puno užitka i zabave u vaš ljubavni život. Sada ćete biti žedni avanture, a putujući svijetom možda ćete sresti nekoga tko bi mogao postati vaša sljedeća velika ljubav. Sada na ljubav gledate filozofski i možete gledati na prekide i “ne su suđeno da budu” kao na prirodne dijelove svog putovanja umjesto na slomljene srce.

Asteroid Eros predstavlja strast i želju i provodi početak ožujka do sredine travnja u srodnom vatrenom znaku Ovna. To znači da se stvari mogu brzo pokrenuti i jednako brzo nestati. Trenutačna privlačnost i zadovoljstvo mogu biti uzbudljivi, ali strast vjerojatno sada neće dovesti do dugotrajnih veza. Drugim riječima, zabavite se, budite sigurni, ali ne pokušavajte to pretvoriti u nešto što nije!

U vašem odlazećem znaku krajem srpnja očekuje vas mlad mjesec koji vas stavlja u centar pažnje i pomaže vam da se emocionalno izrazite. Kada se ne bojite izložiti se i biti ranjivi, možete privući potencijalne dugogodišnje ljubavnike u svoj život, Lave. Znate da vrijedite više nego što ste doživjeli… A ova vas spoznaja može staviti na put prema puno sretnijem ljubavnom životu nego što ste imali do sada ove godine. Ova lunacija vam neće dopustiti da se zadovoljite manje od onoga što zaslužujete. Sada obucite svoju omiljenu odjeću, pobrinite se da vaša kosa izgleda savršeno, pošpricajte malo mirisne kolonjske vode i izađite i pronađite nekoga tko je dostojan vaše fantastične!

 

Horoskop za novac i karijeru Lava

Kada poželite akciju, možete računati na moćni Mars koji će je donijeti. A kada se ovaj intenzivan planet pridruži eksperimentalnom Vodenjaku početkom ožujka, možete se radovati protresanju stvari u svojoj karijeri i financijskom sektoru. Uz ovo uparivanje povezano sa svim vrstama partnerstava, možda želite pokrenuti posao s prijateljem ili se udružiti s kolegom kako biste bili produktivniji na poslu.

Kada su u pitanju novčana pitanja, Uran koji se stalno mijenja i ove godine još uvijek putuje sa stabilnim zemaljskim znakom Bika i doživjet će kratko retrogradno razdoblje početkom siječnja. A zatim ponovno od kraja kolovoza do kraja godine. Dok ste izravno stacionirani, Uran u Biku bi vas mogao osjećati zarobljenim između traženja jedinstvene financijske prilike i zadržavanja zbog sitnih slova ili birokracije. Međutim, dok ste retrogradni, dobit ćete odmor od stalnog pritiska da diverzificirate i financijski se proširite. Tako da možete pregledati i procijeniti svoju imovinu i zabilježiti potencijalne promjene koje ćete napraviti kada za to dođe vrijeme.

Venera, božica novca, u partnerstvu je s financijskim guruom Bikom. Jednim od znakova kojim vlada, od kraja svibnja do kraja lipnja, dajući vam mjesec dana da zaista krenete za bogatstvom koje želite. Sada ćete tražiti financijsku sigurnost. Pa biste mogli propustiti prilike za posao koji vam, iako unosni, ne nude stabilnost koja vam je potrebna za vas ili vašu obitelj. Tijekom ovog tranzita možete donijeti izvrsne odluke o ulaganju. Ali oni su tip koji nudi spor i stalan rast, a ne brzu gotovinu.

Stranice: 1 2