DJEVICA – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! -Saznajte zašto će vam 2022. godina nadmašiti sva očekivanja!

DJEVICA – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! -Saznajte zašto će vam 2022. godina nadmašiti sva očekivanja!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Horoskop za samce Djevice

Mnogo je stvari koje će vas odvratiti od pronalaska ljubavi ove godine, ali možete imati sretan i uspješan ljubavni život ako vam to bude prioritet. Naravno, s retrogradnom Venerom u ambicioznom Jarcu za početak godine, možda ćete zaglaviti u krugu žaljenja iz kojeg je teško izaći.

Pun je mjesec u vašem znaku sredinom ožujka. To može istaknuti vašu kritičnost i natjerati vas da se zapitate postoji li netko tko je dovoljno dobar da odgovara vašim nemoguće visokim standardima. Samo mali savjet, Djevica: Ne izgovarajte nijednu od ovih pomalo elitističkih misli naglas. Iako to možda ne mislite tako, to će se dogoditi tijekom ovog doslovnog lunacije.

Međutim, dok romantična Venera sredinom kolovoza dosegne vatrenog, uzbudljivog Lava, bit ćete spremni pojačati toplinu s nekim koga je nemoguće zanemariti. Blještava energija koja okružuje ovaj tranzit čini vas također otvorenijim i spontanijim. A povlačenje prvog poteza moglo bi rezultirati nevjerojatnom noći ili dugotrajnom stvari. Nepoznavanje ishoda čini ga još električnijim!

Asteroid Eros, povezan sa strašću i željom (a ponekad i pregibima). Putuje s vašim znakom od početka rujna do početka listopada, donoseći vrlo zdrav pogled intimnost. Da, ti si “ta” osoba koja inzistira na sigurnosti. I to je dobra stvar, Djevice.

 

Horoskop za novac i karijeru Djevice

Jeste li spremni ostati otvorenog uma kako biste dobili ono što želite ove godine, Djevice? Budući da je ozbiljan Saturn svih dvanaest mjeseci povezan s neuobičajenim Vodenjakom… Vrijeme je da se stvarno usredotočite na čišćenje onoga što ne funkcionira u vašoj karijeri i zamijenite to nečim što će vam pružiti više zadovoljstva. Također ćete sigurno imati koristi od umrežavanja i pridruživanja većem broju grupa ili profesionalnih udruga. Kao i doprinosa vašoj zajednici, kao što je mentorstvo mladih ili volontiranje za pomoć beskućnicima ili zatvorenicima pri njihovom ponovnom ulasku u radnu snagu.

Ekspanzivni Jupiter je planet rasta i prilika. Stoga pazite na rijetku konjukciju koju stvara s Neptunom u sanjivim, intuitivnim Ribama sredinom travnja. Iako traje samo nekoliko dana, ovaj bi tranzit mogao utjecati na vašu percepciju financijskih stvari u odnosu na njihovu stvarnost. Pogrešan potez tijekom tog vremena mogao bi rezultirati sretnim nenadanim uspjehom ili skupom greškom. Prave posljedice koje se možda neće znati još neko vrijeme.

Promjene su također neizbježne jer revolucionarni Uran ove godine nastavlja putovati s novčanim guruom Bikom. Ali se spontani pokreti novca ne preporučuju tijekom ovog tranzita. Iako ćete bez sumnje biti svjesni određenih nevjerojatnih prilika, to ne znači da su one prave za vas ili da je ovo pravo vrijeme za ulaganje u njih. Možda ćete propustiti nekoliko dobrih ponuda zbog Bikove konzervativne prirode. Ali bolje je biti na sigurnom sa svojim novcem nego žaliti tijekom ovog tranzita.

Stranice: 1 2