BLIZANCI – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Vrijeme je da saznate SVE o 2022. godini!

BLIZANCI – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Vrijeme je da saznate SVE o 2022. godini!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Horoskop za samce Blizanci

Raspoloženje nije baš romantično jer božica ljubavi Venera započinje godinu retrogradno u ozbiljnom Jarcu. Ali još uvijek postoje neke važne stvari iz ovog tranzita ako obratite pažnju. Stvari iz prošlosti vraćaju se sada, dajući vam drugu priliku da naučite važne lekcije. Također ćete sada imati izazov da ispunite svoja visoka očekivanja. A možda ćete čak i priznati da vaši ciljevi u vezi nisu ispunjeni ili da ne ispunjavaju ono što ste očekivali da će vaš ljubavni život biti krajem prošle godine.

Ljetni mjeseci se ipak malo više zagrijavaju, a kako je strastveni Mars u partnerstvu s vatrenim znakom Ovna cijeli lipanj i početak srpnja, iskre su spremne zaletjeti. Sada imate vrlo natjecateljski ugođaj i ne bojite se povući se s nekim za koga znate da je “uzet”. Nemate namjeru stvarati probleme, ali vaš agresivan stav za neke bi mogao biti smetnja. Kako vidite, ako ne mogu podnijeti vrućinu, trebali bi izaći iz kuhinje!

Asteroidi Eros i Sappho povezani s ljubavlju provode mjesec srpanj u paru s emocionalnim Rakom, tako da su vaše emocije vrlo usko povezane s fizičkom blizinom i možda će vam biti teško doživjeti jedno bez drugog. Morate li voljeti nekoga da biste imali odnos s njim ili ćete se zaljubiti samo zato što spavate zajedno? Ne, naravno da ne, ali možda nećete moći izbjeći osjećaj za nekoga s kim ste bili intimni. Toliko o onim ležernim ljetnim planovima!

 

Horoskop za novac i karijeru Blizanci

Vrijedan, ozbiljan, usredotočen na karijeru Saturn cijelu godinu provodi vrijeme u neovisnom, buntovnom i inovativnom Vodenjaku, dajući vam priliku da napravite neke promjene u svom poslu i/ili portfelju ulaganja. Saturn se odnosi na umjerenost i oprez. Ali energija Vodenjaka nastoji malo olabaviti stvari i potaknuti vas na rizik. Dakle, iako biste možda željeli nastaviti s oprezom kada je riječ o velikim potezima u tim područjima, pripazite na manje rizike koji bi mogli dovesti do velikih isplata ove godine.

Revolucionarni Uran se svih dvanaest mjeseci vrti sa stabilnim upraviteljem novca Bikom, koji ima sposobnost poremetiti stvari na globalnoj razini. Poželjet ćete diverzificirati ulaganja što je više moguće u 2022., prateći stvari kao što su kriptovalute i istražujući druge vrhunske mogućnosti ulaganja povezane s tehnologijom. Alternativni načini zarađivanja za život također bi mogli postati popularniji. A otvaranje prema velikim promjenama može vam pomoći da povećate svoj kapacitet zarade dok gradite svoje vještine i stječete samopouzdanje u novim područjima karijere.

Mlad mjesec je uvijek dobrodošao znak kada su u pitanju karijerna događanja. Pa kada se krajem svibnja u vašem svestranom znaku pojavi ova optimistična luna, trebali biste imati prilično nevjerojatne planove u pripremi. Sada se mnogo toga događa. Ali oduprite se sklonosti da postanete ometeni do te mjere da ne vidite nijednu od svojih izvrsnih ideja do kraja. Biti inicijator je sjajno, i učinit ćete dosta toga tijekom ove produktivne lunarne faze, ali zapravo držanje svojih projekata do završetka pružit će vam osjećaj zadovoljstva (i kompenzacije) koji vam je nedostajao u posljednje vrijeme.

Stranice: 1 2