OVAN – Velik i Opširan Godišnji Horoskop za 2022. godinu! – Saznajte baš SVE o 2022. godini!

OVAN – Velik i Opširan Godišnji Horoskop za 2022. godinu! – Saznajte baš SVE o 2022. godini!

25 prosinca, 2021 0 By Admin

Horoskop za samce Ovan

Asteroid Eros vlada strašću i željom. Vi dobivate poticaj za samopouzdanje od njegovog partnerstva s vašim vatrenim znakom od početka ožujka do sredine travnja. Ovoga puta bit će sve o uzbuđenju potjere, a vi ćete osjetiti i krajnost uzbuđenja pobjede i agoniju poraza puta oko stotinu. Izlasci i ljubav sada su za vas pobjeda, a kao ratnik zodijaka, očekujete da ćete moći osvojiti sve (i bilo koga).

Sredina kolovoza donosi jedan od najsretnijih tranzita za jednog Ovna, a to je trigon Venera-Jupiter. Izraz “sretan u ljubavi” mogao je doći iz ovog tranzita, Ovna, jer vam donosi sreću u svakom smislu te riječi. Uz povećanje sreće i pozitivnosti koja vas okružuje, ne možete si pomoći, a da ne hodate uokolo s ogromnom količinom samopouzdanja. Komplimenti koje sada primate su iskreni, a romantične prijedloge treba shvatiti ozbiljno.

Strastvena Venera udaljava se od intenzivno emotivnog Škorpiona (hvala Bogu) i povezuje se s avanturističkim srodnim vatrenim znakom Strijelcem sredinom studenog, dajući vam više one romantične slobode koju tražite. Proteklih nekoliko tjedana možda ste bili previše zaokupljeni svojim osjećajima za vlastitu udobnost. Možda vam ovaj tranzit olakšava disanje dok se oslobađate tih emocionalnih stega. Romantične avanture sada su iza svakog ugla ako ste spremni riskirati i jednostavno krenuti u to.

 

Horoskop za novac i karijeru Ovna

Saturn, planet moći, ambicija i pogona, nastavlja se kretati u prozračnom Vodenjaku ove godine, dajući vašim ciljevima u karijeri i novcu fleksibilnost i dopuštenje za nekonvencionalan pristup. Ako ste umorni od statusa quo i želite se osloboditi načina na koji ste radili, Ovne, ovo je vaša godina za eksperimentiranje i inovacije u ovim područjima. Neke bi se vaše ideje ove godine mogle činiti nepraktičnima. Ali većina velikih izuma započela je idejama za koje nitko nije mislio da će uspjeti. I imate hrabrosti krenuti naprijed kada bi puno drugih ljudi stalo. Tako da će velik dio uspjeha koji ćete pronaći ove godine biti samo vaš i samo vaš.

Venera koja zarađuje novac krajem svibnja prelazi u Bika koji je pametan u novcu. To može biti ključ za otključavanje velikog dijela vašeg skrivenog financijskog potencijala. Vi ste vatreni, brzi znak koji često ne razmišlja o novcu osim o tome kako ga zaraditi više. Ali ovaj vas tranzit potiče da usporite i razmislite o svojim dugoročnim ciljevima. Način na koji sada rukujete svojim novcem ima veliki utjecaj na ono što ćete imati u banci za šest mjeseci od sada. A učenje te lekcije sada može dovesti do financijske sigurnosti kasnije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ekspanzivni Jupiter pravi veliki skok u vaš kardinalni znak sredinom svibnja, podsjećajući vas da ne činite nagle poteze u karijeri ili financijama. Sjećate li se one lekcije koju je naučila Venera u Biku? Polako i postojano pobjeđuje u utrci. Imate velike ideje i instinktivno sada želite djelovati spontano. Ali neodgovornost i/ili sebičnost u vezi s odlukama o karijeri i novcu sada može dovesti do nekih nesretnih događaja i neizbježne nesreće. Kad dobijete nešto bogatstva, raširite ga.

Stranice: 1 2