3 horoskopska znaka koji će UPOZNATI NEKOG NOVOG tijekom mjesečevog sekstilnog Urana počevši od 26. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će UPOZNATI NEKOG NOVOG tijekom mjesečevog sekstilnog Urana počevši od 26. decembra 2021.

25 prosinca, 2021 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Nema sumnje da ako ste Bik i pročitate naslov ovog bloga, znali ste da ćete biti spomenuti ovdje. Voila! Evo, spomenuti ste.

Upoznat ćete nekoga novog i to je upravo ono što vam trenutno, u životu, ne treba. Vaš život u kući, zvani romantika, ide STVARNO dobro, a zadnje što vam treba je iskušenje.

U redu, Bik, ako stvarno ne želiš biti u iskušenju, zašto se onda pojavljuješ na mjestima gdje znaš da će biti dosta iskušenja?

Upoznat ćete nekoga novog i on će vas fascinirati. Stvarno, Bik? Stvarno?

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Upoznat ćete nekoga novog tijekom Moon Sextile Urana, a to je zato što apsolutno ne možete zamisliti da će se to ostvariti.

Ovaj tranzit ne želi ništa drugo nego da vas iznenadi i malo potrese kada je u pitanju ono što mislite da znate.

Osjećate se kao da ste osoba koja je iznad svega; nisi čudovište u vezi s tim, ali susret s nekim novim za tebe nije ova situacija učini ili umri. Nonšalantni ste u pogledu susreta s ljudima kakvi jesu, a romantično, nikada ne polažete previše vjere u nove ljude.

Osjećate da je potrebno vrijeme da upoznate osobu i da vam se ne žuri stvarati popis svojih prijatelja. A onda prasak, zumiranje – Moon Sextile Uran vas zatiče znatiželjnim tko je nova osoba…

Stranice: 1 2