HOROSKOP ZDRAVLJA i DOBROBITI za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!

HOROSKOP ZDRAVLJA i DOBROBITI za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!

18 prosinca, 2021 0 By Admin

VAGA

Oni koji osjećaju manje bolove mogu doživjeti bol tijekom cijelog tjedna. No, možda ćete ih moći iskorijeniti dobro isplaniranom prehranom koja se sastoji od svježe hrane i vježbi pa nemojte ući u depresiju. To može biti privremena faza jer se napetost i tjeskoba mogu postupno smanjivati ​​kako se vratite u normalu. Domoroci koji imaju naviku redovitih vježbi možda će se morati suzdržati od prenaprezanja. Trudnice će se možda morati pobrinuti da ne preskoče redovite preglede. Pazite da ne postanete popustljivi prema ovisnostima. Iznad svega, možda će proći tjedan dana da se suzdržite od svih svojih slabosti i slijedite neku terapiju kako biste ih prevladali.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan može biti izvrsno vrijeme za zdravlje i dobrobit. Vaši napori da ostanete u formi i u redu mogu se dobro oblikovati. Fitnes će vjerojatno poduzeti pravi pristup u vašem životu. Ovo bi moglo biti vrijeme velike energije za vas. Možete se baviti nekom od svojih omiljenih tjelesnih aktivnosti koja vam može omogućiti da ostanete u najboljoj formi. Nema više sjedenja jer vam razina energije i zdravo stanje možda neće pružiti razloge da ustanete sa sjedećeg kauča i postanete aktivni. Prema vašim tjednim predviđanjima, možete uživati ​​u zdravlju u potpunosti. Povećajte unos voća i pribjegnite tablici zdrave i energične prehrane.

 

 

STRIJELAC

Tjedan može biti siguran u smislu putovanja. Međutim, možda ćete morati biti oprezni s redovitom tjelovježbom i planirati uravnoteženu prehranu. Ako patite od pretilosti, poduzmite potrebne korake da svoju težinu držite pod kontrolom kako se ne bi pokazala štetnom za vaše zdravlje. Posebno vodite računa o svojim starijima. Neki se mogu  suočiti s problemima povezanim s bubrezima. Oni koji planiraju operaciju možda će morati odgoditi operaciju za tjedan dana jer ćete imati slab nivo imuniteta. Što više pazite na očuvanje zdravlja, više ćete ostati zdravi. Nastavite s redovitim vježbama kako biste održali razinu kondicije za borbu protiv bilo koje bolesti kojoj možete podleći tijekom faze.

 

 

JARAC

Prolaskom Sunca možete postati agresivni što može utjecati na vaše zdravlje. No s retrogresijom planeta, redovita meditacija i vježbe mogu vam pružiti zaštitu od lošeg zdravlja i mentalnog stresa. Slaba razina imuniteta može negativno utjecati na vašu dnevnu rutinu. Budite oprezni dok vozite svoje vozilo. Izbjegavajte nezdravu hranu i slijedite tablicu hranjivih dijeta kako biste se klonili probavnih smetnji. Svađa može povećati razinu stresa i poremetiti obrasce spavanja. Tijekom faze posebno vodite računa o zdravlju svoje djece.

 

 

VODOLIJA

Svađa vam može dati neke izazove vezane za zdravlje. Tijekom tjedna možda vas muče probavni poremećaji. Stoga izbjegavajte hranu izvan hrane i održavajte shemu zdrave prehrane za dobro zdravlje. Držite se dalje od pretjerane uporabe elektroničkih naprava tijekom spavanja jer to može dovesti do poremećaja povezanih sa spavanjem. Možda će biti potrebno posebno voditi brigu o zdravlju svoje djece.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Mogući su iznenadni izazovi jer ćete imati slab nivo imuniteta. Uključite lisnato povrće u svoju prehranu i pribjegavajte voćnim sokovima kako biste se zaštitili od dehidracije. Možda ćete morati paziti na svoje mentalno zdravlje jer stres može potaknuti neka pitanja. Oni koji pate od problema sa šećerom mogu se suočiti s nelagodom, dok neki mogu imati problema s probavnim sustavom. Možda ćete morati biti oprezni s očima jer vas iznenadna bol može natjerati da posjetite stručnjaka. Pazite da ne preskočite rutinski pregled.

Stranice: 1 2