3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU za vrijeme mjesečevog sekstila Urana od 15. decembra

3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU za vrijeme mjesečevog sekstila Urana od 15. decembra

14 prosinca, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ono što vam se događa u glavi je da ste razmišljali o ideji da imate VIŠE u svom životu. Bili ste ‘ta osoba’ — ona u svačijem životu koja se nikada ne veže previše, nikad se ne smiri, nikada zapravo ne želi biti dio društva općenito.

A onda, ovaj tranzitni, mjesečev sekstil Uran navrati i malo vas uzburka. Što drugi ljudi misle o vama, cijela fasada “ja sam sretni samotnjak” nije nužno nešto što vam je donijelo radost, a radost je zapravo ono što sada tražite.

Iako je radost nešto što samo vi možete dati sami sebi, svakako je možete podijeliti s nekim posebnim, a to je ono što će vam ovaj tranzit učiniti drugačijim, jer će vas Mjesec sekstil Uran natjerati da primijetite nekoga, a taj bi netko mogao postati tvoja srodna duša. Drži te oči otvorene, Vaga.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Je li vaša srodna duša netko tko živi samo u vašim snovima, Vodenjače? Jeste li razmišljali o pokušaju da ih manifestirate u svoju svakodnevnu stvarnost? Mjesečev sekstil Uran može sadržavati tu vrstu magije za vas, ako ste voljni sagnuti se i jako se koncentrirati.

Primit ćete dar iz svemira: sposobnost da rodite svoju srodnu dušu, i da, to znači da postoje. Nikada niste žurili ni u što, pa je odvajanje vremena ovdje sasvim u redu.

Stavite svoju koncentraciju na ono što želite od ove osobe i učinite da se to dogodi. Samo vi znate koliko je to moguće, a dok se prozivači smiju do stupora, vi ćete biti sretni, živjeti u spoznaji da vaša srodna duša nije samo mogućnost, već i vjerojatnost, zahvaljujući mjesečevom sekstilu Uranu .

Stranice: 1 2