3 horoskopska znaka zodijaka kojima se BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjesečevog kvadrata Marsa počevši od 14. decembra

3 horoskopska znaka zodijaka kojima se BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjesečevog kvadrata Marsa počevši od 14. decembra

13 prosinca, 2021 0 By Admin

Bik(20. travnja – 20. svibnja)

Dakle, bivši će se vratiti za vrijeme Mjesečevog kvadrata Marsa, a za vas vjerojatno nema ništa manje iznenađujuće od toga.

Svi se vraćaju i ponekad vam se to čini kao šala, a ponekad samo smetnja.

I još jednom, prići će vam onaj gubitnik koji je ukrao vaš novac i uništio vašu imovinu samo zato što je mogao.

Dobra osoba. Jedina stvar o kojoj se ovdje morate brinuti je da ih se riješite na brz i učinkovit način.

Prvo, vi ste s nekim drugim, a možda biste čak i bili sretni s tom novom osobom, iako je teško priznati takvu ranjivost.

Ipak, posljednja stvar koju želite ili trebate je da kreten prošlosti pokuša ugurati svoj put natrag u vaš sadašnji sretan život. Oni će pokušati. Opet. A ti ćeš ih odbaciti. Opet.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Jedna od stvari koje ćete primijetiti tijekom Mjesečevog kvadrata Marsa je da se vaš bivši odjednom čini da je manje nego očaran njihovom sadašnjom vezom i da vam se sada okreće za zabavu i smijeh.

Oh, to se može pojaviti samo u tekstovima, ali možete vidjeti da nešto ima.

Kao da ste ‘stari pripravnici’ i ovaj bivši trči k vama kad god zatreba utjehu — kakvu možete dobiti samo od nekoga tko vas toliko dobro poznaje da je praktički član obitelji.

Ovo će vas zabaviti, ali bi vas moglo dovesti u melankolično stanje ako predugo razmišljate o tome kako vas je ta osoba zapravo ostavila u prošlosti.

Proveli ste puno vremena zamjerajući ovom bivšem i naučili ste im oprostiti… držite se pri svome, jer će se vratiti u vaš život oko Mjesečevog trga Marsa.

Stranice: 1 2