3 horoskopska znaka koji se MORAJU BORITI ZA LJUBAV za vrijeme sunčanog sekstilnog mjeseca od 13. decembra

3 horoskopska znaka koji se MORAJU BORITI ZA LJUBAV za vrijeme sunčanog sekstilnog mjeseca od 13. decembra

12 prosinca, 2021 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Niste bili spremni za borbu, ali ako se borba pojavi, pojavit ćete se s uključenim zvonima. To je, naravno, u vezi s vašim ljubavnim životom, koji kao da je u padu, zbog zanemarivanja i nezainteresiranosti.

Vau, može li ti se to dogoditi, Lave?

Ne možete se zamisliti kao netko tko bi ostao u vezi u kojoj se ništa ne događa… a opet, volite osobu s kojom ste, a i ona voli vas.

Je li ljubav dovoljna da to funkcionira? Ili se riječ ‘ljubav’ jednostavno pretvorila u ništavilo, a sada jedino što vas dvoje radite je koegzistiranje s poluprijateljskim stavom u igri.

Oh, kako je dosadno, kako je to ne-Lave. Jeste li spremni pokrenuti novi plan u kojem ćete se oboje boriti za ovu romansu? Sunčev sekstil Mjesec kaže da, spremni ste. Sada ustani, ustani. Borba.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Sunčev sekstil Mjesec je harmoničan aspekt – što ne znači automatski da se naši životi žive u harmoniji.

Ono što to znači je da je ideja harmonije vani, i kad jednom uhvatimo tu sugestiju, to je sve što želimo. A ovo, Vaga, je ono što želite u svojoj vezi.

Ne želite prekinuti, niti se želite svađati o svakoj sitnici. Žudite za mirom, ali želite i svoju voljenu osobu držati za ruku.

Nemate želju pustiti ovo, ali jedini način na koji ćete to zadržati je da to riješite sa svojom posebnom osobom.

To također znači i posao, a to je nešto za što niste bili previše oduševljeni.

Unatoč tome, pogodit će vas da ćete morati ustati i boriti se da se ova ljubav nastavi. I to je dobro, Vaga, kako kažu, “Pobjeda je tvoja!”

Stranice: 1 2