3 horoskopskaznaka koji PREKIDAJU TOKSIČNE LJUBAVNE VEZE tijekom Marsovog sekstila Plutona od 7. decembra 2021.

3 horoskopskaznaka koji PREKIDAJU TOKSIČNE LJUBAVNE VEZE tijekom Marsovog sekstila Plutona od 7. decembra 2021.

6 prosinca, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Marsov sekstil Pluton donosi vam inspirativnu ideju, onu koju ste razmatrali, ali na nju nikada niste djelovali, a to je ideja napuštanja vaše toksične veze. Drugi to rade, pa zašto ne biste i vi? Isprani su vam mozgovi da mislite da to trebate ‘progurati’ do samog kraja.

U ovom slučaju, taj je kraj na vama; sada je, zapravo. Ako ostanete u toksičnom okruženju u kojem se sada nalazite, sa svojim takozvanim romantičnim partnerom, tada ćete upasti u depresiju koja će vas na kraju pojesti. Drugim riječima, morate izaći i spasiti se.

Što je previše, previše je; ova stvar je postala čisti otrov, a ako vaš partner kaže još koju riječ, poludjet ćete. Ništa ne funkcionira u ovoj vezi, pa zašto ne zgrabite život koji zaslužujete i poštedite se bijede zadržavanja na deponiji otrovnog otpada u kojem se sada nalazite.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

U svom ste elementu kada Marsov sekstil Pluton dođe u grad, a ono što će izazvati u vama je duboka ogorčenost na osobu s kojom ste romantično povezani. Već neko vrijeme zadržavate taj osjećaj i počinje vam se činiti ustajalo, pokvareno.

Mjesec u drugoj kući: značenje i osobnost horoskopskog znaka
Pitate se kamo je otišla ljubav i kako ju je zamijenila dosada i pasivno agresivno ponašanje. Ovdje nema ničega, a to je nešto s čime se više ne možete nositi. Što čekaš?

To je nešto što se prečesto pitate da bi se to smatralo išta manje od toksične veze. Prošlo je vrijeme za ‘razgovor’, iako se to još uvijek preporučuje. Morate napustiti ovu situaciju. Dogovorite se za siguran izlaz i onda se maknite iz Dodgea, Škorpion.

Stranice: 1 2