3 horoskopska znaka čija se LJUBAVNA SITUACIJA MIJENJA tijekom Marsovog trga Jupitera od 6. do 20. decembra 2021.

3 horoskopska znaka čija se LJUBAVNA SITUACIJA MIJENJA tijekom Marsovog trga Jupitera od 6. do 20. decembra 2021.

6 prosinca, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Mars trg Jupiter stavlja vas na pravo mjesto u pravo vrijeme, kada je u pitanju sreća u ljubavi. Naći ćete se da radite nešto što inače ne biste radili. Jupiterova energija je inspirativna, utoliko što vas potiče da preuzmete nove odgovornosti gdje vas ovaj ‘posao’ odvede do mjesta gdje se osjećate ispunjeno.

Ovaj osjećaj potpunosti čini vas vrlo privlačnim. Jer vaša vibracija glasi kao čvrsta, samouvjerena, čvrsta, a ljude jako privlače ljudi koji ne izgledaju kao neurotični, potrebiti ili raspršeni.

Dakle, samopouzdanje i sigurnost su ono što će vam donijeti sreću u ljubavi. Smjestit ćete se na pravo mjesto u pravo vrijeme, a da ne znate koliko je to zapravo pozitivno, a onda ćete doživjeti plodove ove akcije u obliku ljubavi i obožavanja.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Ako je Jupiter u tranzitu, onda Strijelac reagira, a u ovom slučaju, Mars u kvadratu Jupitera, osjećat ćete se vrlo nepokolebljivi u pogledu onoga što želite u ljubavi. Trebalo vam je dosta vremena da donesete bilo kakvu jasnu odluku kada je u pitanju koga želite u svom životu i kako želite da ta ljubav izgleda.

Ovaj tjedan bit će donesena velika odluka, a vi ćete odabrati da budete s osobom s kojom ste sada povezani.

To će ih jako usrećiti, a njihova će sreća djelovati kao prizivajući agent za sve više i više sreće. Energija Jupitera je ekspanzivna i učinit će da se vaš ljubavni život proširi, odjednom vidite obećanje, uzbuđenje – budućnost. Ovo je vaša verzija sreće u ljubavi; vrijeme koje je potrebno da shvatite što želite učiniti, a zatim i da to učinite.

Stranice: 1 2