3 horoskopska znaka koji će PREKINUTI LJUBAVNI ODNOS tijekom Urana nasuprot Saturnu od 6. decembra

3 horoskopska znaka koji će PREKINUTI LJUBAVNI ODNOS tijekom Urana nasuprot Saturnu od 6. decembra

5 prosinca, 2021 0 By Admin

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Nalazite se na točki kada u svom srcu znate da se više ne možete pretvarati da ovo što nazivate vezom ima ikakve veze s ljubavlju. Ono što imaš je dosada i razočaranje, a budući da si i jako pametan, znaš da je život kratak i da nije za gubljenje vremena.

Dakle, Uranova suprotna Saturnova energija kreće se kroz i oko vas, dajući vam do znanja što trebate učiniti, a to je, naravno, raskinuti s osobom koja vam je tako pouzdano dosadna.

S njima više ne možete provesti ni minutu, a možda postoji čak i šansa da imate nekog drugog u postavi koji samo čeka da zauzme svoje mjesto. Drugim riječima, vraćanje prije vremena. Imali ste svoj plan, sada je jedino preostalo da se riješite prvobitnog partnera.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Raskid je posljednja stvar koju ste ikada željeli učiniti s nekim, ikad. Prijaviš se za cijeli život, i uvijek iznova, završiš s nekoliko dobrih mjeseci ili godina i onda sve ide kaput. To je zato što ste vi ljudsko biće, Ribe, a mi doista nemamo nedostataka.

Mi to radimo; ozlijeđeni smo i tako uzvratimo. To nam je ponekad jedina obrana. A sada, evo nas opet, u Uranu nasuprot Saturnu, tranzitu koji nema suosjećanja za ‘drugu stranu’. Shvaćate da ćete nekoga duboko povrijediti, ali ne možete si pomoći jer je to jedini način da se izvučete.

A ‘izići’ je upravo ono što trebate učiniti, to je ono što ste na putu učiniti danas. Uran nasuprot Saturnu donosi bol, ali se može smatrati i ‘čistačem nepca’. Jao.

Stranice: 1 2