3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Jarcu od 6. decembra 2021.

3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Jarcu od 6. decembra 2021.

4 prosinca, 2021 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ovdje ne bi trebalo biti iznenađenje, znajući da će Mjesec u Jarcu vjerojatno vratiti vašeg bivšeg u vaš vid vidokruga. I zašto? Jer čini se da nikada ne nestaju predugo. Sada, u tvom slučaju, Bik, ovaj tvoj bivši je totalni gubitnik.

Ne želite imati ništa s njima, zapravo, cijeli ovaj novi iskaz naklonosti koji vam šalju – ne želite to. Pronašli ste sebi novi život i sviđa vam se.

Ne treba vam bivši da intervenira ili ubrizgava sebe u vašu sreću. Vaš pragmatizam pokazuje se u samopoštovanju – tako će na vas utjecati tranzit Jarca.

Vaši bivši će se vratiti, a vi ćete ih odbaciti. I zašto? Jer poštujete svoj novi život i svog novog partnera. U vašem životu nema mjesta za bivšeg, a znat ćete što učiniti kada vam priđu.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Sama ideja o povratku bivšeg bivša dovoljna je da vam izazove tjeskobu. Koji bivši, i molim, ne TAJ bivši…ali da, TAJ bivši će se vratiti. Srećom, pri zdravoj ste pameti i oni ne mogu puno učiniti po tom pitanju.

Mjesec u Jarcu vam dopušta da vidite da, da, ovaj vaš bivši je opsjednut tobom, i ne, ne morate ih pustiti unutra.

Ovaj tvoj bivši je problematičan; proveo si puno više vremena upoznajući tu činjenicu predobro, i iako te nikad nisu prestali voljeti, prebolio si ih davno.

Ovaj bivši je mnogo više prijetnja nego uspomena pune ljubavi, a kada se ta osoba vrati, ili bolje rečeno, stane da te vrati u svoje živote, spustit ćeš nogu s neopozivom odlukom: Ne. Ostavi me na miru, odlazi. Gotovo je.

Stranice: 1 2