Kada ćeš UŽIVATI u PRAVOJ i ISKRENOJ LJUBAVI! Izaberi jedan LJUBAVNI NAPITAK i SAZNAJ!

Kada ćeš UŽIVATI u PRAVOJ i ISKRENOJ LJUBAVI! Izaberi jedan LJUBAVNI NAPITAK i SAZNAJ!

1 prosinca, 2021 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Ako ste izabrali drugi ljubavni napitak:

Htjeli vi to priznati ili ne, vi i dalje volite svoju bivšu ljubav. Zapravo, sami sebe ubjeđujete i lažete da ne volite, ali to je daleko od prave istine. Tu istinu vi znate, ali bježite od nje i ne želite ni sami sebi čak to priznati. Nekada ne nemoguće pobjeći od nekih stvari, situacija, ljudi i ljubavi. A što se konkretno vas tiče, vi nećete moći pobjeći od ljubavi koju i dalje osjećate i od bivšeg partnera.

Vama će se putevi ponovo sresti i život  će vas ponovo spojiti. Koliko god da ćete se opirati, svejedno ćete ponovo završiti u zagrljaju bivšeg partnera. Vi ste jedno drugom suđeni i vaša zajednička ljubav je suđena. Možete se rastajati, sastajati, ali vi ste jedno drugom suđeni i nikada nećete moći voljeti nekog drugog jačinom kao bivšeg partnera. Vaša prava i iskrena sreća je samo pored te osobe. Takvu sreću nećete doživjeti sa nekim drugim. Ali, hoćete sa bivšom ljubavi, jer ćete ponovo započeti ljubavnu vezu i istinski uživati.

 

 

TREĆA SLIKA

Ako ste izabrali treći ljubavni napitak:

Još uvijek niste uspjeli pronaći osobu kraj koje bi doživjeli onu pravu, istinsku i iskrenu ljubav. Ponekad vam se čini kao da ni nećete, ali onda opet, onaj drugi dio vas se iskreno nada tome. Iza vas je jedna velika ljubav ostala sa kojom vam nije bilo suđeno da ostanete skupa. Nakon toga više se niste uspjeli izboriti za vezu u kojoj bi pronašli sve ono što želite i tražite. Na vašu sreću, to će se već vrlo uskoro promijeniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Promijeniti će se zbog toga što ćete upoznati osobu sa kojom ćete nakon nekog vremena započeti ljubavnu vezu. Što će vrijeme odmicati, vi ćete postajati sve zaljubljeniji jer ćete u toj osobi naći sve ono što tražite, a do sada niste mogli naći. Ta osoba će vas voljeti baš na onakav način kakav želite i pružati vam pažnju onoliku koliku trebate. Konačno ćete biti voljeni kako želite i kako zaslužujete. Pred vama je period one najveće ljubavne sreće.

Stranice: 1 2