DOSTA JE BILO TUGE I SUZA! – Izaberi jedno RAZBIJENO STAKLO i SAZNAJ KADA će SREĆA UĆI u TVOJ ŽIVOT!

DOSTA JE BILO TUGE I SUZA! – Izaberi jedno RAZBIJENO STAKLO i SAZNAJ KADA će SREĆA UĆI u TVOJ ŽIVOT!

1 prosinca, 2021 0 By Admin

SLIKA BROJ DVA

Istina je da vi nemate previše sreće u životu. Ne može se reći da vas je sreća vjerno pratila uvijek. Ali, nije razlog što niste rođeni pod sretnom zvijezdom. Niste vi potpuno nesretni. Vi ste skromna osoba i sreću često pronađete u malim stvarima. Sreća vaših voljenih je zapravo vaša najveća sreća. Problem je što ste vi zaboravili na sebe. Sebe često stavljate u drugi plan.

Svoje želje i potrebe stavljate također u drugi plan. Ne ispunjavate sami sebi on onih malih do onih većih želja. Problem je što nemate adekvatnu osobu koja će sa vama podijeliti sva vaša osjećanja. Kada bi netko prepoznao kada ste tužni ili nesretni, to bi vam i više nego značilo. Zapravo se sami borite sa svim mukama i problemima. Ali, kada je nekom drugom teško, vi ćete prvi uskočiti, pomoći i utješiti.

 

 

SLIKA BROJ TRI

Niste vi rođeni pod nesretnom zvijezdom, iako vjerojatno tako mislite. Istina je da vas češće prate neki nesretni trenutci, nego oni sretni. Međutim, kada je čovjek negativnog razmišljanja, onda kao da na neki način privlači nesreću.

Mnogi ljudi misle da im je sudbina takva da budu nesretni. Istina je i da neki do svoje sreće dolaze vrlo lako i jednostavno, a neki se moraju jako potruditi za svaki trenutak sreće.Vi ste jedna od tih osoba koja se mora truditi za svaki komadić sreće. Ali morate znati jedno, a to je da svaki čovjek smatra da je nesretan, pa čak i oni koji zaista imaju sreću u životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sreća nisu materijalne stvari i novac. Sreća se krije u malim stvarima. Sreća je ljubav. Sreća je imati svoju obitelj, zdravlje i topao dom. Sve ostalo je život koji nije ni malo jednostavan. Svaki život je satkan od sretnih i nesretnih trenutaka.

Stranice: 1 2