3 horoskopska znaka koji će se VRATITI BIVŠEM PARTNERU tijekom Mjesečevog Trigona Saturna počevši od 01. decembra

3 horoskopska znaka koji će se VRATITI BIVŠEM PARTNERU tijekom Mjesečevog Trigona Saturna počevši od 01. decembra

30 studenoga, 2021 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Ono što ćete možda primijetiti tijekom Mjesečevog trigona Saturn je to kada tražite savjet uvijek se obraćaš istoj osobi. A ova osoba je vaš bivši. Vi ste još uvijek prijatelji. Zapravo, već ste se neko vrijeme željeli ponovno spojiti s njim. Ali nikad vam se nije činilo kako treba, a niste bili sigurni da su oni baš u tome. Niste od onih koji se dovode u ponižavajuće situacije, tako da se nikada niste pokušali vratiti zajedno s njima, samo u slučaju da ne izazovu zanimanje.

Mjesec trigon Saturn otkrit će vam neke ugodne vijesti: vaš bivši je oduvijek želio ponovno okupljanje, ali život se dogodio i oboje ste morali krenuti svojim putem. Ipak, ništa nije bilo zapisano u kamenu što bi vas spriječilo da se ponovno okupite, a kako stoji, ovo je samo vrijeme da se ovako nešto dogodi obojici. Život je za život. Uživati.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ono s čime ćete raditi tijekom Mjesečevog trigona Saturn je pravi osjećaj intuicije. Vaša psihička sposobnost će vas dovesti u dodir s nekim starim osjećajima. Nećete se moći otresti osjećaja da ćete se vi i netko od vaših bivših ponovno vidjeti. Niste sigurni znači li taj osjećaj da ćete naletjeti na njih na ulici ili, ako to znači da postoji mnogo, mnogo više od ove veze nego što se na prvi pogled čini.

Mjesečev trigon Saturn ima više od samog osjećaja. Vratit ćete se zajedno s ovim svojim bivšim za mnogo više od ležernog osmijeha na ulici. Između vas dvoje ima nedovršenog posla, i iskreno, taj posao može biti prilično ugodan. Vas dvoje niste završili svoju karmičku vezu i vidjet ćete se više u bliskoj budućnosti.

Stranice: 1 2