FONTANA ŽELJA! Izaberi svoj sretan broj i SAZNAJ da li će se TVOJA ŽELJA OSTVARITI

FONTANA ŽELJA! Izaberi svoj sretan broj i SAZNAJ da li će se TVOJA ŽELJA OSTVARITI

28 studenoga, 2021 0 By Admin

 

BROJ 47.

Vama je sreća davno okrenula leđa. Vi ste zaboravili kakav je osjećaj kada se nešto desi srećom ili nekim čudom. Problemi vas redovno sustižu. Valjda vas ni jedan ne zaobiđe. Za svaki trenutak sreće, morate se sami boriti i izboriti. Nižu se poslovni problemi, životni, ljubavni, obiteljski…

A nikoga nema kome bi se mogli pošteno izjadati i potražiti malo utjehe. Nema nikoga ko bi vam pružio podršku, neki pametan savjet ili ako ništa drugo, da vas samo pokuša razumjeti. Usprkos svemu, vi od nekuda crpite snagu i borite se da uspijete preživjeti i savladati sve nevolje i poteškoće.

Ali, uskoro će i vama sreća pokucati na vrata. Vaš život dobit će jedan posve drugi smisao. Sreća vas neće zaobilaziti ni na poslovnom ni na ljubavnom planu. Naredni period vremena, donijet će vam više lijepih i sretnih trenutaka nego onih ružnih.

 

BROJ 54.

Ovaj broj govori da ste dobra osoba koja je puno puta u životu bila prevarena i razočarana. Uvijek ste bili za druge na raspolaganju, a kada je vama netko trebao, rijetko se tko našao. Vi imate male i velike želje koje vam se nisu ostvarile. Toliko dugo želite, da ste izgubili svaku nadu u njihovo ostvarenje.

Iako one nisu nedostižne, ipak niste sami uspjeti ostvariti ih. Da su vam neke osobe pomogle, davno bi se vaša želja ostvarila. Nije da ste to očekivali od nekoga, ali svijesni ste da vam je malo bilo potrebno da ostvarite želju.

Vaša dobrota i strpljenje će biti nagrađena. Vi ćete sami i bez ičije pomoći uspjeti ostvariti svoju veliku želju. Jedino tko će vam u tome pomoći je sudbina i sreća.

 

BROJ 58.

Život vam nije lak. Puno i naporno radite da bi podmirili sve troškove života, no to nije dovoljno. Posao koji obavljate, ne donosi vam dovoljno novca za sve izdatke koje imate. Ne uzdate se u ničiju pomoć, a istina je da ju nemate od koga ni dobiti ni očekivati.

Ali, uskoro će se neke stvari promijeniti u vašem životu, a te promjene će biti pozitivne. Uskoro ćete dobiti poslovnu priliku koja će biti daleko bolja od ove koju obavljate sada. Taj posao će vam donositi puno više novca, a više novca će puno olakšati vaš život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osim toga, sam opis posla će vam odgovarati i biti lakši nego sadašnji. Sreća se svima osmjehne. Nekim prije, nekima kasnije. Sada je došlo vrijeme da se sreća okrene vama.

Stranice: 1 2