3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI biti SRETNIJI NEGO IKAD tijekom Mjesečevog trigona Urana od 29. novembra

3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI biti SRETNIJI NEGO IKAD tijekom Mjesečevog trigona Urana od 29. novembra

28 studenoga, 2021 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Ono što će Mjesečev trigon Uran izazvati u vama je osjećaj iščekivanja. Nešto će se uskoro dogoditi i osjećate da će ovo biti izvrsno.

Oživljava vas nada; i iako ste sigurni što će se točno dogoditi, znate i vjerujete svojoj utrobi: nešto veliko dolazi i želite biti tu za to.

Ono što je super u svemu ovome je da je to ljubav. Ljubav i ljubav nekog posebnog uskoro će vam postati jasna; nisi izostavljen.

Možda se osjećate kao da niste učinili ništa da biste zaslužili ovaj porast sreće i ljubavi, ali to je vaša sudbina, Škorpione.

Mjesec Trine Uran vam daje prednost tijekom ove sezone, stoga nemojte se iznenaditi ako vas iznenada zavole, grle i obožavaju. Sve je u redu, Škorpione. Pusti neka se dogodi.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Ono što vas čini toliko sretnim u ljubavi je to što se nikada niste zadovoljili s manje od onoga što vjerujete da zaslužujete, a s Mjesecom Trine Uran na nebu, kao da u potpunosti privlačite pravu osobu.

Nemate vremena ni truda da se upuštate u lažne romanse; naučio si tu lekciju na teži način.

Dakle, svijetu predstavljate sliku sebe za koju smatrate da je pravi prikaz; to onemogućuje drugoj osobi da vas pogrešno percipira.

Vaš stav je “uzmi ili ostavi”, pretpostavljajući da ako to uzmu, znaju u što se upuštaju.

Pa, zahvaljujući Moon Trine Uranu, vaša će vas sreća odvesti skroz do tamo. Očekujte duboku, romantičnu ljubav u ovo doba godine.

Stranice: 1 2