3 horoskopska znaka koji će PREKINUTI TOKSIČNE VEZE i OTIĆI od OSOBA koje ih NE ZASLUŽUJU tijekom Mjesečevog kvadrata Merkura od 28. novembra

3 horoskopska znaka koji će PREKINUTI TOKSIČNE VEZE i OTIĆI od OSOBA koje ih NE ZASLUŽUJU tijekom Mjesečevog kvadrata Merkura od 28. novembra

27 studenoga, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Možda ste povezani s nekim — prijateljem, ljubavnikom ili članom obitelji koji jednostavno ne mogu šutjeti kada su u vašoj blizini, a sve što kažu negativno je i usmjereno na vas.

Povlače pasivni agresivni čin. Impliciraju razne vrste smeća o vama, a onda se pretvaraju da je to samo šala! Zar se ne možete samo našaliti?

Ipak, nije šala, a Mjesečev Kvadrat Merkur vam daje izoštren uvid u to.

Ono s čime imate posla je toksična osoba koja neće odustati i otkrili su da ste savršena vreća za boksanje… Što definitivno NISTE.

Vrijeme je da priznate ono što već znate: ova osoba mora otići. Oni su uzavreli kotao otrovnog ponašanja, a tijekom ovog tranzita spoznat ćete da niste ovdje da biste bili njihov spasitelj.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Ako postoji nešto u što vjerujete, to je da ste pametni i da imate diskreciju. Želite samo najbolje u svom životu i pokušavate izbaciti ljude koji se protive vašem osobnom principu.

Mjesečev trg Merkur radi poput povećala; jedan pogled i možete vidjeti što se nalazi ispod površine tuđe namjere.

Otkrit ćete da u vašem životu postoji netko tko vam želi nauditi – na ovaj ili onaj način.

Ovo je za vas potpuno neprihvatljiva situacija i ulagat ćete predane napore da ovu toksičnu vezu u potpunosti izbacite iz svog života. Želite promjenu, žudite za novostima i obećanjima, a držanje u blizini ljudi koji vas samo srušavaju nije način da započnete novu godinu. Pripremite se za velike promjene, Škorpione.

Stranice: 1 2