VODOLIJA – VELIK i OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu. – Vrijeme je da saznate sve u detalje o 2022. godini!

VODOLIJA – VELIK i OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu. – Vrijeme je da saznate sve u detalje o 2022. godini!

26 studenoga, 2021 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2022. godinu za osobe rođene u znaku Vodenjaka/Vodolije. Horoskop se sastoji od:

  • horoskop općenito

  • horoskop za parove u ljubavnoj vezi

  • horoskop za samce

  • horoskop za novac i karijeru

 

Horoskop za Vodenjaka

Nikada niste bili od onih koji su se klonili izazova. A to je dobra stvar, jer s vašim buntovnim vladarom Uranom koji putuje s konzervativnim zemaljskim znakom Bika tijekom cijele godine, možda ćete se osjećati kao da pokušavate plivati ​​protiv struje većinu vrijeme. Po prirodi volite eksperimentirati i gurati okvire, u oštroj suprotnosti s fiksnim znakom Bika, koji traži sigurnost i želi zadržati status quo iz godine u godinu.

Dva retrogradna razdoblja vašeg planeta moći protežu se do polovice siječnja. A zatim ponovno od kraja kolovoza do kraja godine, što bi vam trebalo pružiti lijep odmor od stalnog unutarnjeg natezanja između pobune i normalnosti. Odvojite malo vremena tijekom opuštenih ciklusa da pregledate i procijenite neke od svojih prošlih eksperimenata. Jeste li odveli stvari predaleko? Postoje li načini na koje možete promijeniti svoj ekstremni pristup i biti jednako učinkovit? Istražite ove opcije sada.

Naravno, sunce uvijek prolazi kroz vaš znak početkom godine. Tako da svoj solarni povratak slavite od kraja siječnja do kraja veljače. Provedite rođendan u neobičnom stilu po kojem ste poznati! Savršene ideje za slavlje uključuju kostimiranu zabavu, izradu prilagođene liste pjesama od svojih omiljenih glazbenih filmova godine i provođenje dana čineći humanitarna dobra djela. Sunce formira kvadrat na vašem matičnom planetu Uranu u tjednu nakon što uđe u vaš znak, Vodenjak. Stoga budite spremni na više nepredvidljivosti nego što vam je možda čak i ugodno.

 

Horoskop za ljubavne parove Vodenjaka

Druželjubivog ste karaktera i pričate sjajnu igru, pa je sasvim prirodno da kada se brbljavi Merkur udruži s vašim fleksibilnim zračnim znakom početkom siječnja, vaši razgovori su posvuda. Ponosite se time što možete razgovarati o bilo kojoj temi s razumnom količinom znanja. Pa će vam partner trebati da bude u toku s aktualnim događajima i svim najnovijim tračevima.

Merkur ulazi u svoj prvi retrogradni ciklus u godini dok je u vašem znaku sredinom siječnja. To preokreće komunikaciju naopačke i može biti iznimno frustrirajuće vrijeme za vas. Oslanjate se na tehnologiju možda više od bilo kojeg drugog znaka. A kada stvari ne rade onako kako bi trebale, na neki način je izgubite. Sada ćete se morati dodatno potruditi da ostanete u kontaktu na načine koji se ne oslanjaju toliko na vaš telefon ili druge tehničke gadgete.

Komunikativni Merkur i božica ljubavi Venera se udružuju s drugim zračnim znakom Vaga krajem kolovoza, odnosno krajem rujna, okružujući vaš odnos harmoničnom energijom koja vam je potrebna da vas provede kroz težak period. Ako vam je bilo teško dogovoriti se oko stvari, ovi uravnoteženi tranziti mogu ublažiti situaciju svojom kompromitirajućom energijom i dati vam šarmantno držanje koje će vam pomoći da izgladite stvari i omogućiti vam oboje da dobijete ono što želite. Konjunkcija Merkur-Venera krajem rujna savršeno je vrijeme da uhvatite svog partnera nespremnog i kažete mu da ga volite “samo zato”!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2