3 horoskopska znaka koji će se PREDOMISLITI O PREKIDU VEZE tijekom Merkurovog trga Jupitera od 26. novembra

3 horoskopska znaka koji će se PREDOMISLITI O PREKIDU VEZE tijekom Merkurovog trga Jupitera od 26. novembra

25 studenoga, 2021 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Nije vam potrebno puno da pronađete novu osobu kojom ćete biti opsjednuti, a staru osobu, onu s kojom ste potpuno povezani, ostavljate u sjeni. To je, naravno, dok ne shvatite da ta nova osoba uopće ne mari za vas? Ha, to se nikad neće dogoditi s ovom novom osobom. Možda stara osoba ipak nije tako loša.

Dakle, ono što će se u vama probuditi Jupiter na Merkuru je ideja da se prema svom partneru ne biste trebali ponašati kao da je on zadani ljubavnik koji se lako može zamijeniti. Gotovo svaki tjedan prijetite prekidom, a nikada ne ostajete vjerni svojoj riječi.

To je zato što niste sigurni želite li to stvarno završiti. Ona je tvoja stijena; NEMOJTE ju odbacati. Poslušajte mudrost Merkurovog kvadrata Jupitera i proširite svoju ljubaznost.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Merkur kvadrat Jupiter je jedan od onih tranzita koji su vam potrebni u životu, Strijelče, jer djeluje kao svjetlo vodilja u smislu donošenja odluka.

Volite maštati o životu ‘samca’; nikad niste bili previše vezani za ideju da budete partneri, a ipak STE s nekim koga volite i s kim želite život… sve dok vam se raspoloženje ne promijeni i prije nego što itko to shvati, počnete se ponašati mrzovoljno i šmrkavo, odajući dojam da biste radije bili sami i slobodni nego s osobom s kojom ste povezani.

Pa, zbog toga se ne osjećaju previše dobro, zar ne? Pogotovo s obzirom na to da nikamo ne idete.

Dakle, sanjajte, Strijelče i sanjajte veliko, jer u ovoj vezi ne izlazite tako lako.

Stranice: 1 2